2017 - Paras vuosi ikinä

Sunday, December 31, 2017

Vuosi 2017 on ollut niin h y v ä, että ensimmäistä kertaa elämässä tuntuu etten ole vielä valmis vastaanottamaan Uutta Vuotta.

Vuosi on sis√§lt√§nyt koko tunteiden kirjon, mutta p√§√§llimm√§isen√§ mieless√§ on pelkki√§ positiivisia tunteita. T√§m√§ oli ehk√§ t√§h√§n astisen el√§m√§ni paras vuosi! Vuoden mieleenj√§√§vimm√§t tapahtumat olivat alkuvuodesta allekirjoitettu uusi ty√∂sopimus sek√§ Danderydin sairaalassa aloitettu elokuu, jonka seurauksena minusta tuli √§iti <3  N√§iden tapahtumien my√∂t√§ olen saanut el√§m√§√§ni uusia haasteita, paljon onnen hetki√§ ja kasan uusia upeita ihmisi√§. Onnea on t√§n√§ vuonna jaettu minun el√§m√§√§ni melko isolla kauhalla.

Vuoden kruunasi tietenkin reissut, jotka t√§n√§ vuonna suuntautuivat Lontooseen, Brightoniin, Tallinnaan, Torremolinokseen ja tietenkin Lahteen ja Sundsvalliin. Ensi vuonna toivottavasti taas jatketaan reissaamista, nyt sitten vauva kainalossa.

En tiedä miksi, mutta tuntuu siltä, että ensi vuosikin tuo tullessaan (ehkä isojakin) muutoksia. Ainakin arki porskuttaa melkoista vauhtia kun saa läheltä seurata Alfien kasvamista ja oppimista.

Vuoden vaihde vietetään ystävien seurassa hyvän ruoan äärellä. Juuri nyt en keksi parempaa tapaa ottaa vastaan vuosi 2018.

Säteilevää vuoden vaihdetta juuri sinulle! Kuullaan taas ensi vuoden puolella :)

xoxo

Post Comment
Post a Comment



Auto Post Signature

Auto Post  Signature