Sunday rituals

Sunday, June 18, 2017
Sheet happens Plunge by tiia - Tiia Willman

... ja alekoodi!

Katson melko harvoin tv:tä, mutta viimeisen vuoden aikana sunnuntai-iltani ovat saaneet tv + kasvohoito rutiinin. Tässä on tullut nähtyä yhdet jos toiset Amerikan ja Australian bachelorit ja samalla hemmoteltua kasvojen ihoa erilaisilla kuorinnoilla ja kasvonaamioilla*.

* * *

... and discount code!

Approximately one year now I have had a Sunday ritual which has included watching American or Australian bachelor on Sunday evening and using sheet masks* or other facial masks and just relax. Perfect Sunday relaxation! And the best way to start next (usually) busy week. Sheet Happens Plunge by tiia - Tiia Willman


Löysin suosituksen kautta nämä Sheet Happens korealaiset naamiot. Ihanan värikkäät pakkaukset ja tyylikkäät nettisivut saivat minut kiinnostumaan tuotteista ja päätin testata. Ensin luulin, että nämä ovat iholle levitettäviä voide / geelimäisiä naamioita, mutta nämä yksittäispakatut kangasnaamiot ovatkin valmistettu muun muassa puuvillasta, paperista tai kuidusta ja ne on liuotettu erilaisilla ainesosilla, jotka muun muassa kosteuttavat ja puhdistavat kasvojen ihoa. Kasvoille siis asetetaan kankainen naamio, jota pidetään kasvoilla noin 15-30 min ja sen jälkeen iho tuntuu ihanan raikkaalta ja näyttää hehkuvalta. Olen jäänyt näihin ihan koukkuun! Ei ihme, että nämä trendikkäät ja innovatiiviset kasvonaamiot ovat nousseet suureen suosioon ympäri maailmaa.

* * *

I was recommended to try Sheet Happens Korean sheet masks by Jonas' colleague. Their lovely colourful packaging and stylish webpage made me interested in these sheet masks, so I tried. First I thought packages include some kind of gel or something that you just spread on the skin but for my surprise they are  single use face masks (made from fabrics like cotton, paper or fiber) and soaked in rich essence which is liquid based formula (serum). They are easy to use, just apply the mask for 15-30 min, take it off and enjoy. It cannot be much easier! I'm totally hooked on these masks now and I'm not surprised that these trendy and innovative sheet masks  have become very popular around the world. 

Sheet Happens Plunge by tiia - Tiia Willman


Tämä kasvonaamio trendi on saanut alkunsa Koreasta, josta se on levinnyt USA:n ja sittemmin tänne Scandinaviaan. @sheethappens_sthlm Instagramista olen bongannut muun muassa suurimman idolini Adelen tämmöinen naamio kasvoillaan. Haha, käykäähän katsomassa Adelen hemaiseva kuva! :D Adele on kyllä niin paras!

Jos haluatte kokeilla näitä naamioita, niin nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen! Sain nimittäin koodin, jolla voit nyt tilata itsellesi naamioita testiin -15% alennuksella. (Huom! Alennus ei koske kuukausiboksia (monthly subscription)). Omia suosikkeja ovat puhdistavat, kosteuttavat ja hehkua antavat naamiot. Ne tuntuvat kasvoilla ihanan raikkailta ja jättävät ihon pehmoiseksi käytön jälkeen. Ne ja paljon muita naamioita löydät täältä.  Sheet on!

* * *

Sheet masks are originally from South Korea and now they are making their way to Scandinavia. I noticed that even my biggest idol, Adele, is using these masks. Look at her great picture here :D She is the best! 

If you want to try these, now is your time! I'm happy to share this code that will give you -15% from the masks (excluding monthly subscription). My favourites are masks that will sooth, moisturise and brighten my face. Sheet on! And let me know how you like it!

Koodi / Code: TIIA

Alennus / Discount: 15%
(one time per customer)

Koodi Voimassa / Code is valid until: 1/8 - 2017 asti

Ostoksille / To the shop:
www.sheethappens.se


* Osa tuotteista saatu // Some of the products have been obtained free of charge

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature