Bébé

Tuesday, June 6, 2017
Baby bump - Plunge by tia
Olen tässä pitkin kevättä ollut äärettömän väsynyt. En ole oikein saanut tehtyä mitään, mistä ennen sain energiaa. Kuvaukset ovat jääneet. Bloggailu on tuntunut tahmealta. Kävelylenkit ovat lyhentyneet. Elämäntahti on hidastunut.

Näille kaikille on kuitenkin erittäin ihana syy ja sen vuoksi olen ollut itselleni armollinen ja ottanut aikaa rentoutumiseen. Meille tulee nimittäin elokuussa vauva <3

Tämä on ollut meille todella iloinen ja odotettu uutinen, mutta samalla myös jännittävä ja pelottava. Pelottava lähinnä sen vuoksi, ettei kaikki menisikään hyvin, mutta ainakin tähän asti vauva on kasvanut vauhdilla ja kaikki näyttää hyvältä. Nyt kun ollaan jo näin lähellä vauvan syntymää tuntuu turvallisemmalta haaveilla tulevasta ja uskoa siihen, että elokuussa meitä todellakin on kolme.

Vauvani, en jaksa odottaa että tavataan! Pysythän kuitenkin siellä masussa turvassa vielä muutaman kuukauden.

* * *

During the spring I have been really tired. I have not been taking pictures. I have not had any ideas for blog posts. And walks have been shorter and shorter. Pace of life has really slowed down. 

I have been taking care of myself and I have taken all the time that has been needed just to relax. There is one really good reason for this though. We are expecting a baby <3 

This has been really happy and wanted news but at the same time exciting and scary. I have been pretty worried that something goes wrong but so far the little one is growing and doing good. Now it is only two months to go and I feel that I dare actually dream about the life as a family of three. 

My baby, I cannot wait to meet you! But please stay safe in the stomach for couple of more months.

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature