Ajatuksia yrittäjyydestä

Sunday, June 4, 2017
Plunge by tiia - Tiia Willman - Luava

...Ja Luavan esittely

Olen nuorempana miettinyt, ettei minusta ikinä olisi yrittäjäksi, mutta vuosien saatossa ajatukset ovat hieman muuttuneet, enkä näe sitä ollenkaan mahdottomana ajatuksena enää. Itseasiassa siitä on tullut melko houkuttelevakin vaihtoehto ja aika ajoin se on pyörinyt mielessä ihan toden teolla. Nykypäiväisen teknologian avulla kun töitä voisi tehdä mistä päin maailmaa tahansa ja se olisi itselleni suuri plussa työmaailmassa. Unelmani olisi yhdistää valokuvaus, graafinen suunnittelu, online markkinointi ja sosiaalinen media ja päästä tekemään kivoja yhteistöitä näiden parissa. Mutta tämä vaatii rohkean pompun tuntemattomaan ja tuntuu ettei ihan vielä ole sen aika. :)

Minusta on ihana nähdä kuinka yrittäjät tekevät juuri sitä ominta juttuaan intohimoisesti. He käyttävät paljon aikaa ja energiaa onnistuakseen ja uskon sen kaiken työn olevan palkitsevaa. Jos nyt aina ei pääse rahallisesti rikastumaan miljönääriksi, niin ainakin voi käyttää aikansa niinkuin parhaaksi näkee, saa olla itse itsensä pomo ja tehdä työtä juuri sen asian parissa kuin haluaa. Parhaimmassa tapauksessa harrastuksesta voi tulla työ ja mikäs sen parempi kombo? Onnistuneita yrittäjätarinoita lukisin mielelläni vaikka päivittäin, siksi olin iloinen kun Juuso Virtanen Luavalta otti yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä. Nostan mielelläni pienyrittäjien tuotteita ja levitän sanaa hyvistä tuotteista.

When I was younger I was sure that I would not want to be an entrepreneur. But the more years pass the more luring entrepreneurship sounds. My dream would be to combine photography, graphical design, online marketing and social media and get to do nice cooperations with different companies. But that requires a jump to an unknown and I'm not ready yet. 

Entrepreneurs work hard and long hours but in the best case they will combine hobby and work. Entrepreneurship might not always make you millionaire but at least you can manage your time, be your own boss and do what you love. Successful entrepreneur stories makes me really happy and I would like to read about those every day. That is why I was happy when Juuso Virtanen (Luava) contacted me and suggested cooperation. I'm happy to write about small companies and introduce their products. 

Plunge by tiia - Luava - Tiia Willman


Luava - Ole osa tarinaa

Luava valmistaa tyylikkäitä, käytännöllisiä ja minimaalisia nahkatuotteita, jotka on käsintehty Suomessa. Yrityksen tarina alkoi klassisesta asetelmasta; kun sopivaa nahkalompakkoa ei löytynyt, oli se valmistettava itse. Näin syntyi kaupan ensimmäinen tuote ja siitä innostuneena alkoi Juuso ideoimaan uusia ja erilaiseen käyttöön sopivia lompakoita ja muita nahkatuotteita. Nykyään tuotevalikoimasta löytyy lompakoiden lisäksi muun muassa nahkaisia avaimenperiä, korttikotelo, iPad-kotelo ja muita jokapäiväiseen käyttöön sopivia tuotteita. Tuotteet ovat saaneet paljon huomiota messuilla ja markkinoilla, joten on ollut luontaista etsiä jälleenmyyjiä tuotteille ja nykyään näitä tuotteita voi löytää esimerkiksi Partioaitasta.

Luava - Be part of the story

Luava creates stylish and practical leather products which are handmade in Finland. The story of the company began when Juuso was trying to find the suitable leather wallet but could not find it. So he decided to make it himself. This is how the first product of the company was made. In addition to leather wallet the assortment has grown and nowadays you can also find other leather products such as keyring, card case and iPad-case. Company is growing steadily and Juuso is looking for new retailers all the time. You can find these products for example from Partioaitta in Finland. 


Luava käsityötuotteet
Sain yhteistyön merkeissä  muutaman tuotteen testiin ja molemmat ovat olleet siitä asti lähes päivittäisessä käytössä. Kun lähden pienemmän kassin kanssa liikkeelle, on normaali lompakkoni aivan liian suuri. Silloin otan mieluummin mukaani vain tärkeimmät kortit ja kuljetan ne pienessä korttikotelossa*. Näin ne pysyvät yhdessä paikassa eivätkä kulkeudu ympäri kassia. Tästä nahkaisesta avaimenperästä* tuli suosikkini saman tien! Se on tyylikäs ja yksinkertainen ja sen avulla avaimet löytyy isommankin kassin pohjalta helposti. Etsitkö kestäviä nahkaisia tuotteita jokapäiväiseen käyttöön? Lisää Luavan käsintehtyjä tuotteita löydät täältä > 

*Tuotteet saatu

I got a few products for test and these have been in use almost daily. When I use my small purse I cannot fit my big wallet in it, then I just take the most important cards with me and use card case. So practical and cards will stay in one place. This keyring became my favourite immediately! It is stylish  and simple and it makes it so easy to find my keys even in a big bag. Are you interested in these handmade leather products?  More Luava products can be found here > 
Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature