Lahden MM-kisoihin kuvaajaksi

Thursday, February 23, 2017
Lahti, Finland
Lahti ski jump
Small ski jump in Lahti, Finland
Snow in making
My city, Lahti, Finland
Voi että miten mukava viikko mulla on ollut! Uusi työ on lähtenyt hyvin käyntiin ja oon niin innoissani, että taidan käydä vähän ylikierroksilla. Työkaverit vaikuttavat mukavilta, ja päivät ovat olleet naurun täyteisiä. Heti ensimmäisinä päivinä olen oppinut jo vaikka kuinka ja paljon ja lisää on tiedossa. Iltaisin ei ole tarvinnut unta kauaa odotella ja aamuisinkin olen päässyt melko jouhevasti ylös sängystä.

Tapahtumarikkaan viikon kruunaa pikainen visiitti kotikaupunkiini, johon menen viikonlopuksi kuvaamaan Lahden MM-kisojen tunnelmia. Olen aivan innoissani siitä, että pääsin viestintätiimin vapaaehtoiseksi ja sitä myötä nauttimaan kisahumusta. Tutut vetäiskää hihasta, jos näette mut siellä kameran kanssa heilumassa! Ensi viikolla luvassa kisatunnelmaa täällä blogissakin (toivottavasti). Ihan itseänikin jännittää, että millaisia kuvia saan kisoista napattua :D

Nyt pakkaamaan! Moido!

* * *

My work week has been brilliant! I am so excited about everything new and I really like my new colleagues. There has been lots of laugh and lots of new things for me this week. 

On top of everything this eventful week will end to World ski championships in Lahti, Finland where I'm going to spent my weekend taking photos. I'm one of the voluntary photographers and I'm happy I get to enjoy the atmosphere of this winter festival on the spot. Come and say hi if you see me! 

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature