The Incredible Face Mask testi ja alekoodi!

Sunday, November 27, 2016
Tiia Willman Plunge by Tiia The Incredible Face Mask

Sain muutama viikko sitten May Beautyltä meiliä jossa kyseltiin olisinko halukas testaamaan The Incredible Face Maskia (tuote saatu blogin kautta). En ole aiemmin tehnyt tämänkaltaisia postauksia, mutta kiinnostuin tästä tuotteesta sillä minulla on kasvoissa paljon mustapäitä ja olen jo jonkin aikaa miettinyt millä saisin niitä poistettua (jollakin muulla keinolla kuin puristelemalla :D)

The Incredible Face Mask on kasvonaamio, joka poistaa mustapäitä, kuollutta ihoa ja epäpuhtauksia. Kasvoissani on paljon mustapäitä varsinkin juuri nenän ja lauan alueella joten tämä kasvonaamio oli tervetullut puhdistus kasvoilleni.

Plunge by tiia by Tiia Willman The Incredible Face Mask
Plunge by Tiia Tiia Willman The Incredible Face Mask

Naamio on helppo levittää pakkauksen mukana tulleella siveltimellä. Kuivuessaan naamio alkoi hieman kiristämään ja olin vähän epävarma miten saan maskin poistettua kasvoilta. Pelkäsin nimittäin että olin levittänyt ainetta liian ohuesti kasvoilleni. Helposti se kuitenkin lähti. Poistettaessa se nipisteli ihoa melkoisesti ja kasvoni olivat hetken aikaa punaiset ja niitä myös vähän kuumotti. (Kasvoni punoittavat helposti, joten tämä ei sinänsä ollut mikään yllätys.)

Levitä naamio kasvoille näin:

1) Levitä naamio puhtaalle ja kuivalle iholle. HUOM! Vältä kulmakarvoja sillä naamio saattaa poistaa myös ihokarvoja.

2) Anna naamion kuivua 30-45 minuutin ajan ja kuori sitten pois. (Itse pidin naamiota 40 minuuttia).

3) Puhdista kasvot lämpimällä vedellä hoidon jälkeen.

The Incredible Face Mask

Mitä tuote teki iholle? 

Naamion jälkeen kasvojen iho oli todella pehmeä. Se oli myös selkeästi heleämpi kuin ennen kasvonaamion käyttöä. Naamioon oli jäänyt paljon epäpuhtauksia, mutta joudun todennäköisesti toistamaan hoidon pian uudelleen, jotta saan loputkin mustapäät pois. (Toim. huom. en ole tehnyt tälläistä kasvojenpuhdistusta pitkään aikaan, joten epäpuhtauksia on kerääntynyt melko paljon). May Beautyn sivuilla suositellaankin että käytät kasvonaamiota 1-2 kertaa viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Jos innostuit tuotteesta ja haluat kokeilla itsekin, on minulla ilo ilmoittaa, että kaikki Plunge by Tiia -blogin lukijat saavat tästä tuotteesta nyt 30% alennuksen! Koodi on tiiamask, Klikkaa May Beautyn sivuille niin alennuskoodi aktivoituu automaattisesti.

Plunge by Tiia - Tiia Willman

* Tuote on saatu blogin kautta *

2 comments on "The Incredible Face Mask testi ja alekoodi!"Auto Post Signature

Auto Post  Signature