Kolmekymppisen festarivinkit

Tuesday, June 14, 2016
Summerburst Stockholm 2016


Summerburst Stockholm 2016

Nyt on polkaistu kesä 2016 käyntiin (ja tsekattu nuorison muotitrendit) tamppaamalla lähes 10 tuntia klubimusiikin tahdissa. Perjantaina märän tanssilavan valloitti sininen (ja riehakas) sadetakkimeri, lauantaina heiluttiin aurinkoisessa illassa aurinkolasit nenän päällä keikkuen. Nyt on jalat muussina. Suurimmat fiilikset koin lauantaina kun potin räjäytti lähes viisikymppinen (!) DJ stara, David Guetta, joka riehaannutti tanssivan massan täysin. Hänen silmistään säihkyi intohimo musiikkia kohtaan ja se tuntui katsomossa asti. Hän hymyili paljon, nauroi aurinkoisesti, lauloi biisien mukana ja pisti meidät hyppimään tasajalkaa. Hän oli ihan ässä! Magnifique.

* * *

Summer has started by dancing about 10 hours this weekend. What a party! On Friday Summerburst dance floor was full of energetic people with blue rain ponchos (little rain did not disturb at all). On Saturday we danced under the blue sky and sun was shining. I think absolutely best DJ was almost fifty years old french star called David Guetta. It was clear that he does music with passion. During his concert he was smiling a lot, laughing and singing along. He was killing it. Magnifique.

Summerburst 2016


David Guetta @ summerburst
Tämä oli toinen kertani Summerburstissä ja edelleen olen sitä mieltä, että Summerburst on yksinkertaisesti aivan huippu kaupunkifestari. Edustan selvästi vähän vanhempaa festarikävijää, mutta ikä on vain numero. Ensi vuonna uudelleen, vuoden vanhempana ja pari tanssikuviota rikkaampana. Ja voi hitsiläinen mitkä energiaboostit sieltä taas sai. Vieläkin olen aivan fiiliksissä! Onni on kyllä naapurissa asuva ystävä, jonka tanssii kanssani niin kauan että jaloista lähtee tunto.

Jos et ole tottunut festareilla kävijä, haluaisin antaa muutaman käytännöllisen vinkin kesän festareille ;)
 • Pakkaa kassiin: Hanskat ja vessapaperia.
 • Valitse kengiksi tasapohjaiset tanssikengät.
 • Pahvisessa mehujääputkilossa ei ole mehujäätä.
 • Älä hämmenny, jos poikaystäväsi syntymävuoden arvellaan olevan 199x. 
 • Jos pahin festaripelkosi (sadetakki repee) käy toteen, jatka tanssia kuin sitä ei olisi koskaan tapahtunutkaan.
Nyt, peppu ylös penkistä ja tanssimaan (katso alla olevat videot). #dancechaos

* * *

This was my second time in Summerburst music festival and I'm sure it was not last. No matter how old I am, I go because I love to dance. Also I'm happy to have a friend who wants to dance with me 'till we drop. Summerburst surely is the best festival I've been to! If you are not used to go to festivals,  I have couple of tips I would like to share with you ;) 
 • Pack to your bag: Gloves and toilet paper.
 • Choose flat dancing shoes.
 • Cardboard tube that looks like ice-cream tube is not ice-cream.
 • Do not get confused if somebody guesses that your boyfriend was born in 199x.
 • If your worst festival fear (raincoat rips) comes true just pretend that it did not happen.

 • Finally, get up, shake your booty and check my videos below. #dancechaos
  If you don't see the videos click here: goo.gl/DDDyKR  /  goo.gl/D6tNKO   /  goo.gl/bxrCjc
  Post Comment
  Post a Comment  Auto Post Signature

  Auto Post Signature