Kesäpäivä Ronnebyssä

Monday, May 9, 2016

Apple tree

Summerday
Girl and white flowers
Dinner outside
Girls in the forest
Dinner outdoor
Tässä on nyt lomaa loman perään. (Chicagosta tulossa pian juttua).

Tällä kertaa miniloma suuntautui Etelä-Ruotsiin, Ronneby / Karlskrona akselille. [Voin muuten lämpimästi suositella roadtripiä sinne, on nimittäin erittäin kaunista seutua]. Perjantaina nautittiin auringosta ja kukkivista omenapuista ja vietettiin leppoisaa kesäpäivää isommalla porukalla. Levitettiin suuri viltti nurmikolle ja paistateltiin pilvettömän taivaan alla. Köllöttely vaihtui tosin pian kirkaisuun kun joku huomasi, että vilttimme alta luikerteli k ä ä r m e. Ei tainnut onneksi olla myrkyllinen, mutta silti. K ä ä r m e. Voi apua.

Pienestä välikohtauksesta huolimatta päivä kului muuten mukavasti siinä omenapuiden alla. Juteltiin ja juotiin viiniä. Syötiin libanonilaista ruokaa ja ulkoilutettiin koiria. Minä tepastelin nurmikolla paljain jaloin ja annoin auringon maalata kasvoihini pisamia. Kesä <3

Voi kun tästä kesästä tulisi pitkä ja kuuma.

* * *

We drove to southern Sweden (Ronneby / Karlskrona) last Thursday to spent relaxing weekend with relatives. Btw I can recommend a roadtrip to Southern Sweden, it is beautiful landscape over there. On Friday we spread the blanket on the lawn and enjoyed the sun and blue skies. Suddenly somebody screamed s n a k e. And yes, there was a snake slithering under our blanket. I'm pretty sure it was not poisonous but still, it was s n a k e.

After this small incident the day passed by nicely under blooming apple trees. We were eating delicious food, walking the dogs and drinking some wine. I was strolling around barefoot for the first time this year and sun was making freckles come out on my face. Summer <3 

Oh how I wish this summer would be warm and sunny.

2 comments on "Kesäpäivä Ronnebyssä"
 1. Mun kaveri opiskelee Karlskronassa, on kuulemma ihan nätti ja "halpa" paikka, mutta tylsä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo voin uskoa, että asuminen siellä on erilaista kuin muutaman päivän lomailu. Ja talvella varmaan täysin erilainen kuin kauniina kesäpäivänä ;)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature