Bloggaamisesta

Saturday, February 6, 2016
Good things take time
Tänä vuonna kävi taas se sama kuin useasti aiemmin. Vuoden ensimmäinen päivä oli energinen ja
toivoa täynnä, sitten iski arki ja tuli tammikuinen alakulo. En tiedä mistä se johtuu (auringonvalon puutteesta ehkä?) mutta koko tammikuu tuntuu menneen vähän horroksessa.

Olen kyllä ollut (ehkä jopa yli)aktiivinen zumban, juoksutreenien ja ystävien tapaamisen merkeissä, mutta silti on ollut olo, että on liian vähän energiaa tehdä y h t ä ä n mitään. Useimmiten nimittäin energinen olo saa minut tarttumaan kameraan ja lähtemään kuvailemaan tai kirjoittelemaan juttuja blogiin. Energisenä tunnen oloni luovaksi. 

Kävipä tässä jo mielessä ajatuskin että miksi ylipäätään bloggaan. Saako näistä mun teksteistä kukaan mitään irti?

Niin, no miksi bloggaan? Tärkein syy on ehkä se, että tämä on minulle keino pitää yhteyttä suomeen (ja pitää yllä suomenkieltä), olen myös enemmän kuin iloinen kanavasta, jossa voin julkaista omia kuvia. Haluaisin myös oppia kirjoittamaan paremmin. Elävästi ja hauskasti. Siihen ei kai muuta keinoa ole kuin harjoittelu? Niin ja olen myös onnellinen jos joku on saanut blogistani inspiraatiota tai matkavinkkejä. Siksi bloggaan ja siksi myös aion jatkaa. Semmoisella tahdilla kuin tuntuu hyvältä. Stressaamatta.

Kuullaan taas pian!

* * *

This year it happened again. On the first day of the year I was full of energy and sure that this year will be the best year. Then life started to feel stressful and I started to feel blue. I do not know why I felt so low (maybe it was lack of sunlight?) but I was really low in energy in January.

Well, actually I have been active with Zumba, running trainings and meeting friends but still it feels like I have not had energy to do a n y t h i n g. Often when I feel energetic I want to take pictures and blog. Energetic me is creative. 


This little break has made me even think about why do I blog? Does anybody get anything from this blog?


Ok, so why do I actually blog? The most important reason is that this is the way for me to keep connected to Finland. Also, I'm really happy that I have a place where I can publish my photos. I would like to learn to write better and this is a good way to train it, isn't it? Oh, and I am happy if there is someone who has been inspired by my blog or has got good travel tips. That is why I blog and that is why I will continue :) 


2 comments on "Bloggaamisesta"
 1. Joo, samaa mieltä. Ei tästä hommasta kannata stressata! Välillä tulee enemmän juttua, välillä vähemmän :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin on! Jatketaan siis vanhaan verkkaiseen malliin :)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature