Hengittelyä sademetsässä

Friday, November 20, 2015
Manoa falls
Manoa falls
Hike at Manoa falls
Manoa falls, Hawaii
Manoa falls, Oahu Hawaii

Meren, vuorten ja auringon lisäksi Hawaiilta löytyy sademetsä. Ihana vehreä sademetsä. Ja sieltä metsän uumenista, pienen patikointimatkan päästä, löytyy upeaa vesiputous, Manoa Falls.

Suunnittelemamme reipas päivälenkki sademetsässä tosin muuttui enimmäkseen hengittelyksi sillä minä (tottakai) sain kunnon flunssan toisella lomaviikolla ja jouduin muutaman päivän ottamaan vähän iisimmin. Sademetsään oli kuitenkin päästävä, kun oli autokin vuokrattu.


Tuolla, jos missä, voi hengitellä, vetää keuhkot täyteen raikasta ilmaa ja tuntea kuinka happi virtaa. Ilma on todella hapekas ja raikas. Niin voimaannuttava että patikoinnin jälkeen olisi tehnyt mieli lähteä juoksulenkille.

Tähän superihanaan minipatikointiretkeen voi myös yhdistää vaikka elokuvakohtausten kuvauspaikkojen bongailua. Näissä maisemissa on nimittäin kuvattu kohtauksia LOST tv-sarjaan sekä Jurassic Park elokuvaan.

* * *

Besides ocean, mountains and sun you can find a rainforest in Hawaii. A lovely lush green rainforest. On our second holiday week we went there and took a short hike that led to a gorgeous waterfall called Manoa Falls. 

The hike was pretty short but boy, it was nice to breathe fresh air and feel how the oxygen flows in. It made me feel so good that I felt like running afterwards. 

By the way, while hiking you can try to catch movie scenes from LOST tv show or Jurassic Park movie. Several scenes have been filmed here. 

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature