Halloween in Hawaii

Tuesday, November 3, 2015
Halloween in Hawaii

Olin jotenkin siinä mielikuvassa, että Halloween on suuriltaosin lasten juhla. Kierretään huutelemassa trick or treat karkkiämpärit kainalossa ja pukeudutaan hassuihin naamiaisasuihin.

Lauantaina Kalakaua Avenueta kävellessäni minulle kuitenkin selvisi että Halloween on koko kansan juhla. Vauvasta vaariin ( ja jopa kotieläimet) on tänä päivänä mukana juhlahumussa. Oikeastaan juhlan suuruus selvisi minulle ensimmäisen kerran hississä kun juttelimme erään nuorukaisen kanssa ja hän kyseli millaiset asut meillä on illaksi valittuna. Meillä ei tietenkään ollut mitään asuja...En tiennyt että olisi pitänyt olla!

Oli silti pakko lähteä ottamaan selvää mitä täällä tapahtuu Halloween yönä. Täällä oli hurjat bileet. Ja kuuman kostea yö. Yön pimeinä tunteina yhdessä bilettivät pellet, paahtoleivät, vampyyrit, sinapit, korttipakat ja geishat. Ihan kreisiä. Vähän kun meidän vappu.

* * *

For some reason I have thought that Halloween is a party day for kids. That they walk around trick-or-treting and wearing a nice costume and that's it. But on Saturday when walking along the Kalakaua Avenue I realized that Halloween is a real party day for a whole family. 

Me and Jonas talked with some guy in elevator on Saturday and he asked what are we going to wear for Halloween. Gosh. Nothing, I did not know that it is this big party!

No costume but I had to experience Halloween in Hawaii so I went out and walked around in Waikiki. It was big party. Crazy. All those clowns, toasts, vampires, mustards and geishas were having fun together. Halloween reminded me 1st of May party in Finland.

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature