Kailuan paratiisiranta

Wednesday, October 28, 2015
Kailua Beach
Sandy toes
Kailua Beach
Beachlife
Bike on a Kailua Beach

Eilen vuokrattiin auto ja huristeltiin Waikikiltä Kailua biitsille.

Pidän Waikikista todella paljon, mutta Kailua on jotenkin aidompi ranta. Siellä voi pötkötellä puun varjossa ja seurailla kun paikalliset lenkkeilee rannalla koirien kanssa (tai ilman). Lähes kilometrin mittaista rantaviivaa on kiva kuljeskella edestakaisin pehmeän hiekan poltellessa varpaiden alla. Rannan toisessa päässä sijaitsee yksityisiä huviloita joiden näköala on varmasti yksi maailman upeimpia. Huomenna mennään tuonne uudelleen!

* * *

Yesterday we rented out a car and drove from Waikiki to Kailua Beach.

I like Waikiki a lot but Kailua is more authentic beach. It is nice to lay under a shadow of a tree and watch people running along the beach (with and without dogs) in Kailua. Soft sand beach invites you to walk along the shoreline and let the water kiss your feet. In the end of the beach you can find some private houses. I am sure that people living in those houses have one of the worlds most beautiful view. 

2 comments on "Kailuan paratiisiranta"
 1. Ai että miten ihania kuvia!! "sydänsilmäinen hymiö".
  Sä oot kyllä nostanut mun Hawaii-kiinnostusta huomattavasti :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Eveliina! :) Toi ranta on jotenkin niiiiiiin maaginen, että sinne pitäis kyllä päästä tasaisin väliajoin ;) Pian tulossa myös postaus North Shoresta mikä sijaitsee saaren pohjoispuolella ja se on myös tosi symppis paikka.

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature