Colorful North Shore

Thursday, October 29, 2015
Haleiwa, Oahu
Surf Volkswagen in North Shore
Haleiwa, Oahu
Food truck in Haleiwa
Big waves in Waimea Bay
Colorful Haleiwa
Surf van in Haleiwa
Waves in North Shore
Sunset Beach, Oahu
Haleiwa, Oahu, Hawaii

North Shoresta en taidakaan olla kirjoitellut aiemmin. Ollaan siellä aiemminkin ajeltu, mutta silloin siellä on aina satanut vettä. Nyt ei satanut ja pääsin napsimaan muutaman kuvan tästä pohjois-Oahun ihanan värikkäästä pikku kaupungista Haleiwasta sekä North Shoren massiivisista (noin neljä metriä korkeista) aalloista. Uiminen oli noissa aalloissa kielletty, mutta istuttiin rannalla pitkä tovi ja katseltii kun vesi vyöryi kohti. Nyt ymmärrän mitä tarkoitetaan aaltojen pauhaamisella. North Shore on muuten surffaajien mekka ja talvisin sieltä löytyy parhaimmat aallot.

Haleiwan värikkäät puutalot ihastuttivat söpöydellään. Ne ovat historiallisia ja peräisin jo 1900 luvun alusta. Kylään ei ole lupa rakentaa mitään erilaista vaan uuden rakennuksen on jäljiteltävä näitä vanhoja puutaloja. Kylän pääkatua [sitä ainoaa katua] kävellessä tulee väkisin tunne kuin kävelisi elokuvan kulisseissa. Katsokaa nyt noita kuvia!

Pakko maistaa North Shoressa: Shave ice ja valkosipulilla maustetut katkaravut

* * *

I think I have not written about North Shore before. I have been there couple of times but every time it has been rainy. This time it was sunny and I was lucky enough to get couple of pictures for you guys. 

I really liked this small historical town called Haleiwa which is situated in northern part of Oahu. It was colorful and really cute. Walking on the main street (the only street)  felt like walking in a movie set. I mean look at those pictures!

Yesterday was a "big wave day" so our roadtrip continued to Waimea Bay to watch massive (about 4 meters high) waves. It was forbidden to swim so we sat on the beach and watched the waves roll in. I'm sure these were the biggest waves I've ever seen. It was overwhelming. 

2 things you Must taste in North Shore: Shave ice and garlic shrimp

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature