Terveisiä Åresta!

Monday, July 13, 2015
Åreskutan

Åreskutan
Gondolen i Åre
On top of Åreskutan
On top of Åreskutan
Fishing in Åre
Holiday Club Åre
Jotenkin sitä olisi kuvitellut, että kesälomalla suuntaamme jonnekin lämpimään, aurinkoon, kun nämä ilmat ovat olleet niin kylmät ja sateiset. Mutta autonnokka osoittikin perjantaina Sundsvalliin ja sitten Åreen. En oikein tiedä mitä odotin tältä matkalta, mutta en ainakaan lumihuippuisia vuoria. Auringonpaiste ja 20º on myös oikein tervetullut säätila näin ensimmäiseksi lomapäiväksi.


Ajettiin muuten tänään heti Åren huipulle kondolihissillä (vähän jalat tutisi kopin heiluessa ilmassa), mutta oli se matkan väärti. Huipulla oli ihanan rauhallista ja jotenkin niin helppo hengittää. Sen jälkeen käytiin Holiday Innin saunaosastolla rentoutumassa. Kelluttiin ulkouima-altaassa, käytiin jääsaunassa ja pulahdettiin +6 asteiseen veteen. Siihen päälle kunnon löylyt, niin nyt on olo kuin uudelleen syntyneellä. Saattaa illalla uni maistaa.

Huomenna Trondheimiin.

* * *

Vacation. And we headed to north. First to Sundsvall and then to Åre. I do not know what I was expecting to see when we get to Åre but I was surely not expecting snowy mountains. Also sunshine and +20º was a  nice surprise. Perfect start for the holiday.

First thing we did after arriving was that we took the gondola hiss upp to the top of the Åreskutan. It was so peaceful up there and awesome landscape. After that we did some relaxing at Holiday Inn sauna world. We were swimming in outside pool, went to ice sauna, dipped into water that was +6 degrees and warmed up in normal (warm) sauna. I might sleep well tonight :)

Tomorrow to Trondheim.

2 comments on "Terveisiä Åresta!"
 1. Uu, ihanaa :).
  Mä aloin viime helmikuun Åre-visiitillä jo haaveilla Åresta kesällä, mutta sama pätee tähän kuin siihen Irlantiinkin.. liian paljon on ihania paikkoja joissa olisi niin ihanaa päästä käymään... mutta kivaa katsella sinun kesä-Åre-kuvia! Hienoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainiin, en muistanutkaan että sähän tosiaan olit täällä talvella. Kyllä tänne pitää talvellakin tulla ;) Mutta on tämä melko upea paikka. Tekisi mieli mennä patikoimaan vuorenrinnettä pitkin, mutta se jääneen seuraavaan kertaan. Itsellänikin on vaikka kuinka paljon paikkoja jossa tekisi mieli käydä. Harmi, että lomapäivät ja rahat on niin vähissä, ettei kaikkeen ehdi/kykene. No, hiljaa hyvä tulee :)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature