Blogilista lopettaa

Saturday, May 30, 2015

Missä nyt seurata plungebytiia-blogia?

Harmillista että blogilista lopettaa. Minunkin blogiani on sitäkautta seurattu, joten ajattelin vinkata uudet polut jonka kautta löydätte jälleen blogiini.


1. Facebook www.facebook.com/plungebytiia

Facebookiin lisäilen uusien postausten lisäksi hyviä / hauskoja linkkejä expat elämästä sekä mielenkiintoisia linkkejä valokuvauksesta (jota ra-kas-tan).


2. Blogloving www.bloglovin.com/blogs/plunge-by-tiia-4603403

Bloglovinissa en olekaan hetkeen ehtinyt käymään. Nyt kun taas nopeasti pyörähdin niin koukkuunhan sinne meinasi jäädä. Maailmassa on niin paljon hyviä blogeja!


3. Blogipolku www.blogipolku.com/blogit/plunge-by-tiia-1147 

Blogipolku on uusi tuttavuus, mutta se näytti oikein kivalta, joten päätin lisätä blogini myös sinne. Näin aamutuimaan ei vissiin pitäisi yrittää ajatella liikaa, sillä heti kun olin lisännyt blogini tuonne, unohdin käyttäjänimeni. Kuinka lyhyt voi muisti olla? No nyt muistan sen taas.* * *

You can follow my blog on Facebook.com/plungebytiiaBlogloving or Blogipolku (Finnish site)

2 comments on "Blogilista lopettaa"
 1. Mä olen NIIIN pihalla näistä, en tajua (jaksa opetella) mitään. Taisin joskus lisätä itseni blogilistaan. Unohdin koko homman ja sitten sain sähköpostin, että se lopettaa :D. En siis tiedä mitä siellä tapahtui. Toivotaan, että tajuan tuosta Bloglovin:sta jostain ennenku se lopettaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No emmäkää voi sanoa mikää kingi olevani. Pitkäksi aikaa yleensä unohtuu, että olen edes kirjautunu johonkin. Haha :D

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature