Ai mikä vappu?

Friday, May 1, 2015
Girls night

Girls night

Nämä kuvat ovat ystävänpäivältä, ei eiliseltä. Skumppaa en nimittäin eilen kilistellyt lainkaan, sillä vappu yllätti työläisen.

Viikko on hujahtanut niin kiireisissä tunnelmissa etten ollut käsittänyt ollenkaan, että tänään on vappu! Tuskin edes ymmärrän että nyt on toukokuu, joten ihmekös tuo [mihin tää aika menee?]. Täällä ruotsissa vappu (första maj) ei ole ollenkaan niin iso juhla kuin suomessa. Pari vuotta sitten juhlittiin oikein perinteistä ruotsalaista vappua ja kokoonnuttiin kokon ääreen.  Eilenkin niitä on poltettu täällä ympäriinsä, mutta tällä kertaa se jäi näkemättä. Ja kuten jo vuonna 2012 kirjoitin, oli tämä taas se päivä, kun pieni koti-ikävä hiipi mieleen. Ainakin kun selaili Facebookia ja Instagramia ja fiidit täyttyivät iloisista suomijuhlijoista.

Oioi. Toivottavastti teillä on ollut hilpeä vappu! :)

* * *

Pictures are taken on Valentine's day not yesterday. I did not drink bubbly drinks yesterday because I actually forgot that it is first of may. 

Week has been really busy and I hardly understand that it is May already. [Geez how time flies!]. In Sweden first of May (första maj) is not as big day as in Finland (or in the Netherlands). Couple of years ago I wrote about traditional Swedish first of May (Labour Day) and that includes bonfire. I guess Stockholm was full of bonfires yesterday, I just did not happen to see any. Like in 2012 this is the day I feel homesick. When watching my Facebook and Instagram feeds and seeing pictures of partying  Finnish people I feel I should be somewhere else... Well, maybe next year :D


Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature