Boot Campin tulokset

Sunday, March 1, 2015
Boot Camp
Everyone was wearing similar T-shirts during the training. 

Neljä viikkoa, neljä kertaa viikossa treenit. Oliko kivaa ja mitä siitä jäi käteen?

En olisi puoli vuotta sitten uskonut, että vuosi 2015 alkaa supertreeneillä ja kaiken huipuksi tykkään siitä! Tai että pystyisin helmikuussa tekemään 17 punnerrusta (polvet ilmassa). (Punnerrukset eivät ole koskaan olleet mun vahvin alue.)

Painonpudotukseen Boot Camp ei ehkä ole paras mahdollinen tapa, sillä kaikesta huhkimisesta huolimatta neljässä viikossa painoa putosi vain 1kg. Unohdin lopuksi mitata tulokset, mutta senttejä oli karissut vatsasta kolmen viikon jälkeen 1cm ja lantiolta 3cm. Odotin että senttejä ja kiloja olisi pudonnut hiukan enemmän, mutta tähän jäätiin, vaikka ruokavaliokin muuntui treenatessa ehkä hitusen terveellisempään suuntaan. Huomasin myös, että sokerinhimo laantui lähes olemattomaksi. Bra!

Tämän lisäksi selkäsäryt katosivat, aineenvaihdunta vilkastui ja voimat lisääntyivät.

Treenien jälkeen tulin samantien kipeäksi ja olen vasta tällä viikolla päässyt pikkuhiljaa aloittamaan treenaamisen uudelleen. Tällä kertaa kuitenkin ihan omatoimisesti, joten nähtäväksi jää miten tämä edistyy. Peukut pystyyn!

Ainakin motivaatio on kohdallaan ja intoa löytyy pitää yllä saavutetut tulokset. Neljässä viikossa ehti innostua liikkumisesta niin, että mietin jo pitäisikö alkaa treenaamaan juoksua(!).

Laitan tähän alle treenin tulokset, vaikka se vähän kauhistuttaakin. Levittää nyt koko maailmalle millaisessa rapakunnossa aloittaessani olin :D Mutta hei, jostainhan se on aloitettava.

                          Ensimmäinen testi        Toinen testi

Punnerrus             10                                17
Vatsat                    5                                 12
Selkälihakset        32                               100+
Kyykkyhypyt       17                                50
Lankku                 1 min 20 sek               2 min 40 sek
Jääkärilepo           1 min 4 sek                 44 sek

Ps. Sen verran on seli-seliteltävä, että viimeistä testiä edeltävänä päivänä treenattiin niin, että hyvä kun kotiin pääsi. Kipeät jalat ja vatsalihakset veivät tuloksia todennäköisesti hiukan alaspäin. Viimeisessä testissä kiinnitettiin myös huomiota asentojen oikeellisuuteen, ensimmäisellä kerralla sillä ei ollut niin väliä.  Tällä viikolla sain vatsoja 20 kpl ja kyllä tota jääkärilepoa pystyy ainakin sen 1 min 4 sek pitämään. Olen tyytyväinen tuloksiin :)

* * *

Half year ago I would have not believed that I would start training hard in januari 2015. Or that I would actually like it! Anyway I started it and I am happy with the results. After four weeks of training I noticed that my back was not hurting anymore, I felt better and stronger and I did not want to eat sugar as much as before.

Now Boot Camp is over and I'm on my own. I really hope that I manage to continue keep up these results. Wish me luck! I am motivated and I want to keep it up. That is a good start. 

I'm a little bit nervous to put up my test results but hey, you need to start somewhere, right? So here we go, here are my results after training hard for four weeks. 

                                        First test                Second test
Push-ups                                  10                               17
Stomach                                     5                               12
Back                                         32                            100+
Jumps                                       17                              50
Plank                         1 min 20 sek              2 min 40 sek
Bodyweight squat        1 min 4 sek                        44 sek


2 comments on "Boot Campin tulokset"
 1. Ei niillä senteillä tai kiloilla ole niin merkitystä. Pääasia on se hyvä olo ja mieli. Ja jos sellainen kipinä tuli, ehottomasti pidä siitä kiinni. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt puhut kyllä täyttä totta Agaba! Treenit aloittaessani mietin oikeastaan vain kiloja ja senttejä, mutta kuukauden jälkeen mielen täytti ihan muut ajatukset. Päällimpänä juuri hyvä olo ja itsensä hyväksyminen. En muista olenko koskaan tuntenut oloani yhtä hyväksi. Ja se on ehkä parasta, että haluan jatkaa juuri siitä syystä, että siitä tuli niin hyvä olo! :)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature