Wishlist: Coastal living

Sunday, December 21, 2014
Honolulu, hawaii
Honolulu, hawaii
Be ware of dog
Palm tree
Coastal living, Oahu
Coastal living, Oahu
Oahu, Hawaii

Meren rannalla

Huvittavaa. Muissa blogeissa tunnelmoidaan ja valmistellaan joulua mutta meitsi se vaan istuu koneen ääressä ja haikailee palmujen alle. Täytyy myöntää että joulufiilis on täysin kadoksissa tänä vuonna. Tänä syksynä olen ehkä enemmän kuin koskaan miettinyt muuttoa aurinkoon. Liekö tähän syynä tuo syksyllä tehty unelmaloma Hawaiille... Hawaii, se olisikin lokoisa paikka viettää talven masentavat kuukaudet. Jostain syystä kuvittelen, että elämä Hawaiilla olisi helppoa ja myös hitusen stressittömämpää kuin täällä Tukholmassa. Olisikohan se? En tiedä.

Mutta ei se ainakaan tästä kovin paljon huonommaksi voisi mennä. Noin niinkuin ilmojen puolesta. Marraskuun puolessa välissä lehdet kirjoittelivat, että Tukholmassa oltiin marraskuussa saatu nähdä vaivaiset kaksi tuntia auringonvaloa. Eikä se päivänvalo joulukuuussakaan ole liiemmin silmiin käynyt. Hjälp! Olisi aika vissiin lähteä kirkasvalolamppu ostoksille. Vai mistä sitä energiaa saa?

* * *

Hawaii could be the place to be (live) during these dark and cold winter months. For some reason I'm thinking that life would be easy and a bit less stressful over there. Would it be? I don't know.

But what I do know is that weather cannot be much worse than it is here.  On November 16 Swedish biggest newspapers wrote that Stockholm has seen two hours of sunlight in November. December has not been much lighter. Help! Does somebody has some tips how to survive in this darkness?


2 comments on "Wishlist: Coastal living"
 1. AInut keino selvitä pimeästä vuodenajasta on vaan sokeasti keskittää kaikki ajatuksen JOULUUN. :D No ei vaan. Mutta vähän se helpottaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha! Taidat kyllä olla oikeassa. Ensi vuonna täytyy ottaa tuo kikka käyttöön :)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature