Lähdön tunnelmia

Sunday, October 12, 2014
waikiki-beach-honolulu-hawaii


Nämä maisemat olisi nyt jätettävä taakse ja olo on hieman, noh, masentunut. Jonas on ihan valmis palaamaan kotiin, mutta mulle tämä lähtöpäivä tuli taas ihan puskista. Olisin viihtynyt vaikka toisetkin kolme viikkoa. Tai vuoden.

Ollaan yritetty ottaa viimeisestä päivästä kaikki irti. Tai se mitä ehdittiin ennen kuin huone piti luovuttaa. Aamulenkki, muutama tunti biitsillä ja nyt istuskellaan Starbucksissa ja yritetään kuluttaa aikaa. Lennon lähtöön on vielä 7 tuntia aikaa. Seuraavat 27 tuntia meneekin matkatessa, San Franciscon ja New Yorkin kautta Tukholmaan.

Arkeen paluu vähän jännittää, mutta luulenpa, että perjantaina en enää edes muista olleeni lomalla.

* * *

// Time to leave this beautiful view. I feel, well, a little bit depressed. Jonas is ready to go home but I could stay three more weeks. Or a year.

Last day has been nice. I took morning walk (and couple of pictures), sunbathed at the beach and now we both are sitting at Starbucks and wait for our flight to depart (7 hours to go). Next 27 hours are gonna be long hours in airplane, San Francisco and New York. 

I'm little bit nervous about getting back to work but I guess on Friday i won't even remember that I have ever been on holiday :)

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature