Kuumottaako?

Tuesday, October 7, 2014
Girl at the beach, HawaiiSandy Beach, Oahu, Waikiki
Makapu'u point lighthouse
Yleensä Hawaiilla tuulee aina. Viime kerralla kun oltiin täällä, ei pystytty parvekkeella istumaan pelkäämättä että tuuli vie mukanaan. Iltaisin sai laittaa pitkähihaisen päälle ja uimasta tullessa oli kananlihalla puoli tuntia (tai no minä olin). Nyt on vähän eri meininki.

Paidan selkämys on koko ajan läpimärkä ja naama kiiltelee hiestä, tuulesta ei ole tietoakaan. Pasaatituulet ovat kiertäneet tämän saaren jo monta viikkoa ja paikallisilla (+ myös meillä lomalaisilla) alkaa olemaan hikiset oltavat. Muutamissa keskusteluissa on käynyt ilmi, että paikallisetkaan eivät ole tottuneet NÄIN kuumaan ja seisovaan ilmaan.

Huh. Toisaalta, ei kai tässä voi valittaa. Merivesi viilentää (jos +27 asteisesta vedestä voi niin sanoa). Kohta kuitenkin on edessä paluu arkeen ja siellä missä minä asun, puhaltaa varmaan jo melkoisen viileät tuulet.

***

// It is almost always windy in Hawaii. Last time I was here I had to wear sweater in evenings and I was freezing (is it possible to freeze in Hawaii? ;)) after swimming in the sea. This time it has been almost no wind at all.

My face is shiny and t-shirt is sweaty, all the time. Trade winds has not blown here for many weeks. I've been chatting with some locals and they are really hoping to get some winds. This is not normal, they say. 

Well, I guess I cannot complain. Soon I fly home and I know it is gonna be chilly in Sweden.

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature