HI Life

Saturday, September 27, 2014
Surfboards on Waikiki Beach
Beach lifestyle, Waikiki Beach
Waikiki neighbourhood
Waikiki Beach, Honolulu, Hawaii
This is America
Beachlife, palm trees. Waikiki Beach, Honolulu, Hawaii
Huoletonta oloa, rentoa olemista ja kiireettömiä hetkiä surffilautojen ja varvassandaalien keskellä. Silaus aurinkorasvaa ja nenän päälle asetetut aurinkolasit. Ahhh. Loma.

Ensimmäinen viikko on pian ohi. Se on mennyt rannalla kölliessä ja meressä kelluessa, auringonlaskuja ihaillessa ja Kalakaua Avenuella shoppaillessa. Ihana fiilis, kun on voinut vaan olla ja nauttia. Edellinen Hawaiin reissu meni mun osalta ehkä hieman poskelleen siinä mielessä, että halusin nähdä kaiken, nyt heti. Reissu oli unelmieni täyttymys mikä tarkoitti sitä, että aikaa ei ollut tuhlattavaksi. Koko ajan oli tehtävä jotain, mentävä ja nähtävä. Katuja koluttiin vaikka jalat olivat rakoilla.

Onneksi sain toisen mahdollisuuden. Tällä kertaa en aio stressata. Aika olkoon tuntematon käsite, aion elää tässä ja nyt. Haistella ja maistella.

***

// Relaxed feeling, unhurried moments, surfboards and flip flops. Sunglasses on top of the nose. Ahhh, holiday.

First week is almost over. It has been perfect. I have sunbathed and floated in ocean. I have seen beautiful sunsets and done some shopping on Kalakaua Avenue. My last trip to Hawaii went a little bit wrong.  It was my first time here and I felt stressed because I wanted to see everything at once. I did not have time to lose and I pushed myself to do things all the time.


Luckily I got second chance to experience this paradise island! This time I'm not gonna stress. Time does not exist, I will live in the moment.  Aloha!


2 comments on "HI Life"
  1. Hyvä Tiia! Juuri tuolla asenteella lomasta tulee täydellinen. :)

    ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post  Signature