Plunge by tiia -blogi sosiaalisessa mediassa

Wednesday, August 20, 2014


Plunge by tiia -blogi löytyy nyt myös sosiaalisesta mediasta. Itse seuraan montaa blogia Facebookin kautta ja sitä kautta niitä tuleekin seurattua säännöllisesti. Siksi päätin perustaa myös omalle blogilleni tilin ja jakaa siellä sekä omia postauksia että muita hyviä linkkejä muun muassa valokuvaukseen liittyen.

Blogin ylälaidasta löytyy sosiaalisen median napit, joista painamalla pääsee suoraan tileille. Vaihtoehtoisesti voit myös hakea nimimerkillä @plungebytiia. Tällä hetkellä Plunge-blogi löytyy Facebookista, Instagramista ja Pinterestistä.

Facebook @plungebytiia
Tänne lisään kaikki postaukseni ja jaan mielenkiintoisia linkkejä, sitaatteja, mietelauseita ja vinkkejä valokuvaukseen.

Instagram @plungebytiia
Olen koukussa Instagramiin eli se päivittyy tiheään :) Paljon myös sellaista (lähes kaikki) kuvamateriaalia, joka ei ole blogiin asti päätynyt.

Pinterest @plungebytiia
Pinterest on vielä pikkasen hakusessa, mutta kyllä sinnekin on muutama inspiraatio taulu saatu kasattua (esim Word, Photography poses ja Paris).

Liittykäähän seuraan!  


* * *

// Plungebytiia -blog is now on social media. I follow blogs via Facebook and it I think it is a good way if you want to stay in loop. That is why I decided to create own account(s) to my blog. 

On the top of the blog you can find social media buttons that will lead directly to my accounts. Alternatively you can also search by @plungebytiia. At the moment you can find Plunge by tiia -blog on Facebook, Instagram and Pinterest.


Facebook @plungebytiia
I will add all my posts, interesting links, quotes and photography tips to Facebook.

Instagram @plungebytiia
I'm hooked on Instagram and I'm posting pretty often. Mostly everyday life pictures.

Pinterest @plungebytiia
Not using as often as Facebook and Instagram but I have pinned couple of inspirations boards (like Word, Photography and Paris).

Join me!


2 comments on "Plunge by tiia -blogi sosiaalisessa mediassa"
 1. Ihania kuvia! Kiva saada taas yksi luettava ja katseltava lisää, hyvä sinä. Terkkuja Lahdesta toivoo eräs vanha rouva;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Affa! Ja tervetuloa mukaan. Kiva, että löysit tänne :)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature