Home alone

Monday, July 14, 2014

Olen viettänyt muutaman päivän laatuaikaa parhaassa mahdollisessa seurassa. Itsekseni.

Nämä hetket on kullan arvoisia (jopa kahden hengen perheessä) ja olen ottanut tästä ajasta kaiken irti. Olen tavannut ystäviä, tanssinut aamuntunneille asti, pötköttänyt sohvalla hömppäelokuvan parissa, nukkunut sängyssä x-asennossa ja soittanut Hurtsia repeatilla.

Tää on niin parasta. Ja niin tarpellista aina silloin tällöin. Ja minä, minä olen kyllä aivan mahtavaa seuraa itselleni :D

* * *

// I have spent a few days of quality time in best possible company. On my own. 

These moments are worth gold (eventhough my family includes only two members) and I have enjoyed every moment. I have met friends, danced until the early morning hours, watched girly movies, slept in the middle of the bed, and played Hurts on repeat.

This is great. And so needed every now and then. 

Make time for yourself.
You are so important!

2 comments on "Home alone"Auto Post Signature

Auto Post  Signature