Happiness is...

Wednesday, July 30, 2014

...meeting an old friend after a long time and feeling that nothing has changed.

Perjantain vietin hyvän ystäväni seurassa, jonka kanssa ei olla höpisty kunnolla moneen vuoteen.  Alkukesästä päätettiin järjestää yhteistä laatuaikaa ja kuroa menetetyt vuodet takaisin. Varattiin hotelli Helsingin keskustasta ja annettiin illan viedä. Ei suunniteltu etukäteen mitään. Oli kyllä mahtava huomata, että juttui jatkui siitä mihin se muutama vuosi sitten jäi.

Alkuillasta suunnattiin syömään Tomi Björckin uuteen ravintola Brondaan ja loppuilta menikin fiilistellen vanhassa kantapaikassamme Apollon yökerhossa sekä drinkkejä kumoten Teatterin terassilla. Näistä kivoista hetkistä huolimatta kaikkein parasta oli kuitenkin loppumaton turinahetki hotellihuoneessa. Ikkunalaudalla istuen ja Helsingin auringonlaskua ihastellen, me puhuttiin ja naurettiin,  taukoamatta. Asiaa riitti niin, että välillä puhuttiin jopa yhteen ääneen. Mutta ei se mitään, sillä me ymmärrämme toisiamme jo puolesta lauseesta ja jatkamme lausetta toisen puolesta, ei haittaa vaikka menee lauseet päällekkäin. Me ollaan sukulaissieluja ja aiotaan pitää tiukasti kiinni siitä, että nähdään taas pian!

* * *

// I spent Friday evening in Helsinki with a dear friend of mine whom I have not seen for years. We wanted to make up for lost years so we booked a hotel room for this special evening. We did not plan anything we just wanted to talk and spend time together.

Evening was perfect! First we headed to recently opened restaurant Bronda in Helsinki and ate delicious dinner. Then we hang out in our favorite nightclub Apollo and had drinks on a terrace of Teatteri. It was nice! However the best part of the evening was never ending talk-marathon in our hotel room. We sat on a window ledge, watched sun setting and talked, non-stop. We are kindred spirits. Let's do this soon again!Friendship is
the ability to talk total nonsense
and have that nonsense respected


Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature