Maanantai melankolia

Monday, June 9, 2014

Välillä tuntuu, että koko elämä on yhtä maanantaita! Perskules. Surffailin äsken netissä ja yritin etsiä positiivisia mietelauseita, ihan vaan koska tuntui että tarvitsen positiivista mietiskeltävää. Tuo ylläoleva osui silmiin ja se on kyllä ihan totta. Tähdet tarvitsee pimeyttä. Ehkä yhtä paljon kun minä maanantai synkistelyä. heh.

Onneksi loppuviikko on täynnä mukavaa tekemistä! Huomenna on kokopäivän pituinen workshop, keskiviikkona työpaikan pippalot ja perjantaina Jonaksen työpaikan bileet saaristossa. Aion tanssia kengät puhki.

* * *

// Sometimes it feels like it is always Monday. Damn. I tried to find some positive quotes when I found quote that is on top of the page. It is so true. Stars need darkness maybe as much as I need my Monday melancholy. heh.

Anyway, the rest of the week will be full of fun events. Tomorrow is workshop (I know already now that I'm gonna learn a lot), on Wednesday it's a little get-together with my colleagues and on Friday It is time to get to know Jonas' colleagues.  It's party time and I plan to dance all night!2 comments on "Maanantai melankolia"
 1. Tämä kuuluisa "suomalaispiirre", kuten eräät sanoisi. ;)
  Maanantai menee aina ohi, samoin sen tunnelmat.

  Halit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suomalaispiirre :D! Aika hyvin ilmaistu. Ja kiitos ihana, onni on hyvät ystävät. Puss och kram!

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature