#SITP1705

Wednesday, May 21, 2014
Size in the park, Stockholm


Joooo, kädet ylös, nyt jorataaan! Lauantaina Kungsträdgårdenissa tehtiin historiaa, kun Swedish House Mafiasta tuttu Steve Angello soitti 35 000 ihmistä hurmioon ilmaisessa housefestivaalissa. Oli aika tiivis tunnelma, mutta kyllä kokemus oli tuon tungoksen väärti. Nuo ylläolevat kuvat ei anna ollenkaan totuudenmukaista kuvaa tapahtumasta,   sillä mä uskalsin kaivaa puhelimen esiin vain muutaman kerran. Täältä voi käydä katsomassa mikä oli lauantain todellinen meininki!

Housea, ilotulituksia, valoshowta ja tanssiva ihmismeri. Ihan kreisiä!

Size in the park on aiemmin järjestetty New Yorkissa, mutta tänä vuonna se järjestettiin Kungsanissa.  Housestara Angellon pointti oli se, että kaikkea ei aina tarvitse tehdä rahasta, joskus riittää, että nauttii siitä mitä tekee. Ja täytyy kyllä sanoa että intohimo musiikkiin tuli todella selväksi tämän konsertin aikana. Wau ja wou! Tahtoo lisää :)

* * *

// Hands up, it is time to daaaaance! On Saturday I was having blast in Kungsträdgården where housestar Steve Angello played (for free) to 35 000 people. Unfortunately my pictures are lame but if you want to see how it really was take a look here.

House beats, fireworks, light show, the dancing crowd. Geeeez, it was crazy!


Size in the park has previously been held in New York, but this year it was held in Kungsan. Angello wanted to do something special in Stockholm and give back to the city and fans. He does not think everyone always have to pay to come and see him (them). One can do it for the feeling and happiness, not for money. And I have to say that the passion for music became really clear during the concert. WOW! I Want more :)
Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature