Paris is always a good idea

Wednesday, April 9, 2014

Kolme päivää Pariisissa. 

On ihan liian vähän. Mutta silti, se oli aivan mielettömän ihana irtiotto arjesta. Tarkoitus oli vain mennä nauttimaan eikä sen vuoksi tehtykään mitään kummempia suunnitelmia. Päässäni oli kuitenkin tuhat ajatusta siitä mitä haluaisin tehdä. Ajattelin käydä ihailemassa näkymiä Eiffelillä, nauttimassa auringonlaskusta Sacré Coeurilla, shoppailla Champs Elyséellä, viinitellä Montparnassen tornissa, lukea ja rentoutua Le Jardin du Luxembourgin puistossa, ikuistaa Pariisin kauniita katuja Maraissa ja fiilistellä La Defensessa. Näiden lisäksi macaron-, tee- ja viinitauot olivat tottakai ohjelmassa. Sanomattakin on selvää, ettei ehditty tehdä kaikkea.

Tuntui, että päivät kuluivat täysin jalkojen päällä. Muutaman kerran säästettiin aikaa (ja jalkoja) ja otettiin metro, mutta suurimmaksi osaksi vain käveltiin. Askelmittari näytti 30 000 askelta päivässä ja kotiin tullessa jalat oli rakkuloilla ja neljä varvasta teipattuna. But it was worth it!

Tässä hieman alkuun vähän tunnelmia Pariisista. Palailen vielä tähän lomaan, sillä kuvia reissusta taas tuntuu riittävän (about 400). La vie est belle!

* * *

Three days in Paris.

...is not enough. Anyway it was wonderful escape. I must admit that Jonas knows what kind of gifts I appreciate most! The idea was to just go and enjoy Paris therefore we did not make ​​any plans. But in my head I knew what I wanted to do. I was thinking of visiting Eiffel, enjoying sunset on the stairs of Sacré Coeur, shopping at Champs Elysées, drinking wine on top of Montparnasse tower, reading and relaxing in Le Jardin du Luxembourg park, taking pictures in Marais and visiting my old neighborhood La Defense. Needless to say, there was not enough time to do everything. 

Feels like I've been walking all days long. Well pedometer said I took about 30 000 steps every day. whoa. I tell you my feet felt it (I had blisters on four toes when I arrived home). But it was worth it!

I'll be writing more soon (there are more pictures to come, about 400 all together) .. Meanwhile you can enjoy these pictures. La vie est belle!

6 comments on "Paris is always a good idea"
 1. Ihania kuvia, tulee ihan täydellisen Pariisi-fiilikset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Ja hienoa jos näiden myötä pääsee kunnon nojatuolimatkalle Pariisiin :)

   Delete
 2. heeiiii koska mennäänn???:) Maria

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kalenterit esiin! Meidän on pakko päästä juhlimaan meidän 10-vuotispäivää :) Ehkä voidaan parin viikon päästä suunnitella reissu. Voi voi, on se ihana paikka <3

   Delete
 3. Ihania tunnelmia, Pariisi toimii aina! Toivottavasti oli hyvä breikki muuten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oot niin oikeessa Mikko, Pariisi toimii aina. Breikki oli kyllä täydellinen ja tuli tarpeeseen. Keskityin Pariisiin, en miettinyt mennyttä enkä tulevaa :) Nyt jaksaa taas hetken porskuttaa :)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature