UASHMAMA paper bag

Monday, March 3, 2014
Mulle on iskenyt sisustusinto. Viime viikonloppuna vietin (luvattoman kauan) suunnitellen ja inspiroituen PUB tavaratalossa sijaitsevassa R.O.O.M :ssa ja shoppailin erilaisia bokseja ja muun muassa tämän UASHMAMAN paperi pussin. Olin jo aiemmin bongannut sen jostain internetin syvyyksistä, enkä sitten voinut jättää sitä kauppaan, kun se silmiini osui. Pussin kyljessä lukee "Bread" ja toisella puolella "Pane" [leipä italiaksi] joten leipäähän siinä sitten säilytetään.

Uashmama on neljän italialaisen sisaruksen perustama merkki. Tuotteet näyttävät nahkaisilta, mutta tosiassa ne ovat kestävää (ja pestävää) paperia. Paperipussit on käsintehtyjä ja niitä ommellaan pienessä Toscanalaisessa kylässä.

Nää on aivan ihania, I'm in love!


Ps Tiesittekös muuten, että PUB on Tukholman vanhin tavaratalo ja sen tunnetuin työntekijä on Greta Garbo! Hän työskenteli PUB:n hattuosastolla (1922) ennen kuin muutti Hollywoodiin.

* * *

// Last weekend I spent some too much time in Stockholm's oldest department store PUB where R.O.O.M is situated. I bought some boxes and this UASHMAMA paper bag. I have seen it in internet some time ago and already then I decided that I want to have it. I just did not know that I can find it in R.O.O.M. On the side of the bag is text "bread" and on the other side "Pane" [bread in Italian] so bread bag it is.

Uashmama was founded by four Italian sisters. Products look like leather but the truth is that they are sustainable (and washable) paper. Paper bags are handmade in a small Tuscany village.

These are so lovely, I'm in love!


Ps Do you know that PUB is Stockholm's oldest department store and their most famous employee is Greta Garbo! She worked in PUB's hat shop (1922) right before she was discovered and moved to Hollywood.


Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature