This is my city, my happy place

Saturday, March 8, 2014

Yksi asia, jota mä rakastan täällä Tukholmassa ihan yli kaiken on se, että vielä kahden ja puolen vuoden jälkeenkin täällä voi tehdä tutkimusretkiä ja löytää alueita joissa ei aiemmin ole käynyt. Tänään poikkesin hieman tutulta kadulta ja päädyin kukkulan päälle ihailemaan maisemia hieman eri perspektiivistä. Nyt kun katselen näitä päivällä ottamiani kuvia, tuntuu kuin olisin ollut minireissulla ulkomailla.

Siinä kävellessäni juolahti mieleeni, että voisin tehdä postaussarjan Tukholman kaupunginosista. Mitäs sanotte? Olisiko semmoinen kiinnostava?

* * *

One thing I love here in Stockholm is that after two and half years I can still find places and areas I have not seen yet. Today I was walking around and found perfect view overlooking Stockholm. How come I have never been there before? 

While walking around today I started to think that I could write about Stockholm areas. Take some pictures and give restaurant tips etc. Would that be interesting?2 comments on "This is my city, my happy place"
 1. Sun kuvat on selkeästi muuttuneet ihan huimiin tasoihin. Vitsi tässä tulee ihan kateelliseksi sun taidoista. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiiitos! Ihanaa jos kuvien laadussa näkyy parannusta. Olen tässä kaikessa hiljaisuudessa opetellut kameran käyttöä, valotusta, rajausta yms ihan itsekseni. Nyt alkaa näyttämään siltä, että kameran vaihto on pian lähellä...ei riitä toiminnot enää vanhassa :)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature