Inspiroitunut olo

Thursday, February 13, 2014
Ylläolevat kuvat ovat Miosta (mun lempi sisustuskauppa Tukholmassa).

Mun vuosi on alkanut jotenkin hirmu hyvissä merkeissä. Oon ollut jo pidemmän aikaa hyvällä tuulella ja olo on todella inspiroitunut! Viime vuosi loppui melkein kaaoksen omaiseen tilaan eikä romahtaminen ollut kaukana. Joululomalla sain onneksi levättyä ja kelattua asioita ja nyt olen kuin uudelleen syntynyt.

Alkuvuosi on sujunut unelmoiden, suunnitellen, tanssien ja inspiroituen. Instagram seuraajat ovat saaneet huomata, että täällä on inspiroiduttu kaiken muun lisäksi Washi teipistä. (Jonas pelkää nyt että kohta on koko kämppä teipin peitossa, hehe). Työrintamallakin on pistetty tuulemaan, minkä johdosta huhtikuussa koittaa uudet tuulet. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Nyt pakkaamaan, sillä  huomenna pääsen jälleen merellisiin tunnelmiin! Tällä kertaa laivan nokka suuntaa kohti Tallinnaa.

Illan piristykseksi vähän viron alkeita :)

küsimus = kysymys
paremale poole = oikealle puolelle
Tee tööd töö ajal! = Tee työt työajalla!
Mina ei räägi eesti keelt = En puhu viroa

Kuidas käsi käib? = Miten menee?
Millal pannakse ööklubi kinni? = Milloin yökerho suljetaan?* * *

// My year has started really well! I've been in a good mood for a long while and I feel inspired! Last year ended somehow chaotically as I almost "burned out". Thanks for long and relaxing Christmas holiday and a mini trip to Holland I'm better than ever.

I have started new year by dreaming and planning. First goal is achieved already, new job. It will start in April but I will write about that later. Now off to do some packing as me and Jonas are heading to Tallinn tomorrow.

xoxo,
Tiia

Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature