Tuesday thoughts

Tuesday, December 10, 2013
Tämä syksy on tuntunut todella pitkältä ja pimeältä. Olen yrittänyt käyttää kaikki mahdolliset minuutit ulkoillen ja päivänvalosta nauttien, mutta siltikin tuntuu etten ole saanut tarpeeksi valoa. Ehkä tämä pimeys ja liiallinen työnteko on yhdessä saanut aikaan sen, että olen alkanut miettiä asioita, jotka tekee minut onnelliseksi. Tuntuu, että kaiken kiireen keskellä hetkestä nauttiminen ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on unohtunut.

Hetki sitten olin jo pakkaamassa kamojani ja muuttamassa Australiaan (olen kuullut, että siellä on rento meno ja sää suosii), mutta taidanpa nyt kuitenkin tyytyä pienempiin askeliin tällä kertaa. Aloitin liittymällä kuntosalille. Olen myös päättänyt keskittyä asioihin joista tykkään ja joista saan energiaa. Nyt on siis aika myös kunnostautua tämän blogin kanssa.

Ps. Mä tahdon lisää lunta! Aamulla maa oli vielä valkoinen, nyt on kaikki sulanut pois. buu!

* * *

// This fall has been really long and dark. I have been working too much and forgot to take care of myself. I have been tired and unmotivated which led me thinking what really makes me happy? I want to give more time to things (and people) that gives me energy. So I started by buying a gym membership. Now it is also time to be more active with this blog.

Ps I want more snow! Everything melted away today and it is all dark again. boo!Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature