Maaarraaskuuuu ♫♪

Tuesday, November 5, 2013


Pimeää on ja märkää. Viime aikoina, melkoisen työtaakan alla, olen alkanut miettiä kuinka saisin elämäni järjestykseen. Niin että nauttisin asioista ja eläisin hetkessä, en eilisessä tai huomisessa. Olen saanut muutamalta tuttavalta vinkin hyvästä kirjasta, jonka olen päättänyt lukea (kunhan saan sen käsiini).  Lukulistalle lisätään siis Saku Tuomisen Hyvä elämä -lyhyt oppimäärä!

Sitä ennen otetaan tyttöjen kanssa irtiotto ja suunnataan viikonlopuksi Kööpenhaminaan. (Köpis vinkkejä otetaan vastaan!). Tiedossa shoppailua, viinittelyä ja loistoseuraa. Piakkoin siis matkapostausta luvassa :)

// It is so dark and wet. Depressing. Well, only 3-4 months to go (help!) :) Next weekend should be nice thought. I'm travelling to Copenhagen with my girls! It is time to do some shopping and wine and dine in best company. I'm so looking forward to this trip. Any tips, what to do in Copenhagen?2 comments on "Maaarraaskuuuu ♫♪"
 1. Aaaai, ai Köpis on mun kaikkien aikojen suosikein. Se on ihana. Menkää ja istukaa pitkiä toveja ihanissa katukuppiloissa siemaillen lämmintä juomaa.

  Ja P.S. riittääkö se lyhyt oppimäärä koko elämäksi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinun käskystä istutaan katukuppiloissa ja nautitaan :) oioi, se on kyllä ihan parasta loma tekemistä.

   Hmmm, toiottavasti riittää, otan jatkokurssin jollei riitä ;)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature