Matkalla

Thursday, October 10, 2013
Olen viime aikoina elänyt matkalaukkuelämää. Transfer bussieista, lentokentistä ja pakkaamisesta on tullut arkipäivää. Tuskin edellistä kassia on ehtinyt purkaa, kun on taas pitänyt alkaa pakkaamaan. Muutaman kuukauden aikana on matkapäiviä kerääntynyt yhteensä noin 30kpl ja se on aika kiitettävä määrä mun mielestä.

Pitkästä aikaa ehdin nyt levähtämään. Istun tässä sohvalla, juon teetä ja iloitsen tulevasta viikonlopusta, jolloin kalenteri näyttää pelkkää tyhjää. Huhhuh kaverit, kyllä tämä matkaaminenkin ihan työstä käy. Nyt alkaa tuntua siltä että väsymys meinaa ottaa yliotetta ja se purkautuu kiukkuna ja ärtyisyytenä oikeastan ihan kaikkea ja kaikkia kohtaan.

Onneksi on enää huominen töitä ja sitten voi kaksi päivää tehdä ihan mitä huvittaa.

* * *

// This fall has been really hectic. Within two months I have had 30 days of traveling. Oh my! Don't get me wrong, I love traveling, but I need to admit that after all this bustle I miss my daily life. Lately it's been all about suitcase, airports and packing... and I'm tired of being on the road.

Right now I'm relaxing and drinking tea, thinking this is luxury. I feel happy that next weekend will be all free and I'm planning to enjoy it fully. By doing nothing.

Thank god tomorrow is Friday :)


  The Neverdies - STHLM
Coz I'm gonna live my life
Anywhere I go
I will loose control
Max my stereo
I'm gonna let the champagne flow
A bottle full of dreams
Brings my soul to Stockholm
Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature