Meanwhile in Sweden...

Saturday, June 29, 2013
Pahoittelut blogihiljaisuudesta (jos niitä postauksia nyt kukaan näillä keleillä on edes ehtinyt kaipaamaan). Valoisina lämpiminä iltoina tietokoneen edessä istuminen on ollut niitä viimeisiä mielessä olevia asioita ja bloggaamiseen on tullut tahaton tauko. Mutta voiko siitä kukaan moittia? Tuo aurinko on niin harvinaista herkkua näillä leveysasteilla, että siitä on otettava nyt kaikki irti. 

Juhannuksesta lähtien olen ollut kauan odotetulla kesälomalla ja tänään koko päivän kotiterassilla lekotelleena päätin vihdoin istahtaa hetkeksi ja kirjoitella teille kuulumisia. Aloitetaan nyt vaikka siitä, että pari tuntia ennen lomalle lähtöä sain vakituisen työsopimuksen! Elämäni ensimmäisen! Huhheijaa, sillä, jos millä oli hyvä aloittaa loma. Nyt olen laiskotellut noin viikon verran ja sinä aikana olen ehtinyt rentoutumaan Sundsvallin "täyshotellissa", yrittänyt opettaa suomea harmaapapukaija Pialle, rapsutellut naapurin Charlie -koiraa, käynyt veneilemässä, kiitänyt yli 700km Volvo S60:llä ja nauttinut auringossa kylpevästä kesä-Tukholmasta. 

Tänä vuonna tarkoitus on viettää koko loma kotimaisemissa. Onhan tämä ihan rentouttavaa kun ei tarvitse pakkailla eikä matkata, mutta kyllä mua silti pikkuisen polttelis matkata jonnekin...


Loppuun pieni video kevennykseksi, joka on nykypäivän piilokameraa parhaimmillaan. Video on kuvattu bussipysäkillä Tukholman kupeessa, Solnassa ja se on saanu melkoisen suosion netissä. Kääk, miten hauska idea!


* * *

Blog silence has been on for awhile, sorry for that. The reason has been SUN! Light summer nights and sun has made sitting in front of the computer almost impossible. 


But now I'm here. After sunbathing all day on the terrace I decided to sit down and catch up.
I'm on a vacation now so I can stay awake as long as I want to and I don't have to worry about waking up early tomorrow. (woohoo!).

So I started my vacation about week ago. Just couple of hours before starting it I was given the permanent job contract. That was one cool way to start a vacation I can tell you :) On my first vacation week I have relaxed in Sundsvall all inclusive "hotel", trying to teach Finnish to parrot called Pia, playing with neighbor's dog Charlie, gone boating, driven Volvo S60 more than 700 km and enjoyed the beautiful summer in Stockholm.

This year we are spending the whole holiday here in Sweden. No trips ahead. So far it has been relaxing but a small trip somewhere wouldn't hurt ;)

Before closing my eyes I want to share this video with you. It is Photoshop live - Street Retouch Prank and it was shot at a bus stop in Solna (close to where I live). Such a great idea
! Enjoy!
Jos luet mobiililaitteella, niin katso video tästä!
2 comments on "Meanwhile in Sweden..."
  1. Ihanaista lomaa sinne!
    Hassua kun sanoit "kotimaisemissa" aattelin heti Suomea ... Niin se maailma vie, että sana tarkoittaa ihan muuta. :)

    ReplyDelete
  2. Voi kiitos! Joo enpä olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että kohta kutsun Tukholmaa kodiksi :) Näin se maailma vie ja hyvä niin!

    ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post  Signature