Madden häät -kulissien takana!

Sunday, June 9, 2013
Oih mikä ihana hääviikonloppu! 

Minä ja Satu oltiin eilen juhlistamassa Maddea ja Chrisiä kuninkaanlinnan kupeessa. Eturivissä, of course!

Eikä oltu ainoita. Tuhatpäisen ihmismassan lisäksi kaupunkikuva vilisi poliiseja, soittokuntaa, ruotsin lippuja ja kameroita. Tunnelma oli odottava ja jopa hiukan jännittynyt. Ei sitä usein ole samassa kaupungissa New Yorkin kerman ja euroopan kuninkaallisten kanssa. 


Sillä aikaa kun Madde ja Chris seisoivat vihkipapin edessä, me seisottiin porottavan auringon alla ja seurattiin hääjärjestelyjä kulissien takana. Kadut oli aidoitettu jo hyvissä ajoin ennen vihkimisen alkua ja poliisi sekä järjestysmiehet pitivät silmällä ihmismassaa. Muutama tunti ennen hääparin hevosajelua siirtyi loppumaton vana sotilaita(?) teiden reunoille tehden kunniakujan. Samoihin aikoihin soittokunta päästi ilmoille ensimmäiset soinnut. Abban Dancing queenin kajahtaessa ilmaan osa porukasta innostui jopa laulamaan mukana. Pikkuhiljaa tungos kasvoi ja kasvoi ja muutama itkevä ja tärisevä ihminen jouduttiin ohjaamaan väljemmille vesille.


Kuuden aikaan alkoi sitten oikeasti tapahtua, kun kaksi sinistä paikallisbussia ajoi hiljalleen kunniakujaa pitkin. Busseista bongattiin muun muassa Chrisin äiti Eva O'Neill, leveästi hymyilevä ja vilkuttava Victoria ja Daniel. Bussien perässä kulki tummien autojen jono jossa yhdes istui kuningaspari. 


Kolmen tunnin odotus palkittiin vihdoin, kun juuri vihitty aviopari lipui vain metrien päästä ohi. Silloin punnittiin mun paparazzin taidot. Muutamassa sekunnissa piti yrittää tallentaa tämä ikimuistoinen hetki; zoomata, rajata ja tarkentaa oikein. phuh. Ostoslistalle lisätty pidempi zoom putki! 

Morsian oli äärettömän kaunis, jopa kauniimpi kuin kuvissa. Oli myös mukava nähdä kuinka sulhasesta kuoriutui tunteellinen ja selkeästi rakastunut mies. Yleensä niin totisena esiintynyt Chris oli eilen jopa riehakkaan onnellinen

Ihanaa <3

// Sweden's Princess Madeleine and Chris O'neill got married yesterday. Here are some pictures from the streets while I was waiting them to pass by


4 comments on "Madden häät -kulissien takana!"
 1. Ihanaa, katsoin just tänään häät ja olihan ne ihanat!! Olen niin kade!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaw, eiks ookkii! Mäki kattelin tänää tv-klippejä häistä ja itkin onnesta! Aivan ihanaa kyllä :)

   Delete
 2. Vähänkö olet saanut hyviä kuvia. Hyvä sä! Ja hääpari tietty myös. :)

  ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature