Voiton huumaa

Monday, May 20, 2013
Jos et halua kuulla / nähdä mitään Ruotsin MM-voitto juhlinnasta, niin lukeminen kannattaa jättää tähän. Tämä postaus meinaan valottaa hieman voitonhuumaa, jota oli tänään ilmassa täällä Ruotsin maalla. Kävin katsastamassa lounastauolla tapahtuman, joka oli järjestetty Ruotsin jääkiekkosankareille. Vuoden 2013 maailmanmestareille. Kungsträdgårdenissa hurrattiin ja laulettiin. Tunnelma oli taivaissa. Muuten voitto ei täällä ole kuitenkaan suuremmin näkynyt. Suomessa olisi näin suurta voittoa juhlittu näkyvämmin.


Onnea Ruotsille voitosta!

* * * 

Sweden won ice hockey world championship this year. Today Kungsträdgården was full of singing and cheering people. I went there to see how Sweden celebrates this win. So did couple of other people...and ice hockey players (of course).

Grattis Sverige!

3 comments on "Voiton huumaa"
 1. Replies
  1. Eller hur!! Tämä kuvastaa aika lailla suomalaisten ja ruotsalaisten eroa... viittaan siihen kuinka ME suomalaiset juhlitaan MM-voittoa ;)

   Delete
  2. No niimpä. Jos jotain niin JÄÄKIEKKOA täällä osataan juhlita. Ehkä noille ruotsalaisille ne voitot on jo niin arkipäivää, ettei kaikki ryntää torille .. ;)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature