Studio kuvauksen alkeiskurssille!

Thursday, January 24, 2013
Muistatteko kun kävin valokuvamessuilla ja uhosin sen jälkeen, että musta tulee joku superkuvaaja? No nyt on ensimmäinen askel otettu. Mä nimittäin ilmottauduin studio kuvauksen alkeiskurssille. Se on parin tunnin workshop jossa meille (10:lle amatööri kuvaajalle) esitellään studio kuvauksen saloja. Kurssin tarkoitus on saada kokemusta mallien kanssa työskentelystä, studio valaistuksesta ja tietenkin kameran käytöstä.

Mua kiinnostaa eniten katu- ja henkilökuvaus jastä saan varmaan hyvää harjoitusta kameran käyttöön ja valaistuksiin. Tarkoituksena olisi myös käydä joku kuvauksen alkeiskurssi nyt keväällä, jotta saisin tuosta kamerastani (Sony NEX-3) enemmän irti. Alkeiskurssi ja studiokuvaus menee ehkä vähän väärässä järjestyksessä nyt, mutta menköön.

Oon aika innoissani tästä! Ja hermostunut! Osaankohan mä yhtään mitään vai nolaanko vaa itteni? Toki kurssi on amatöörikuvaajille ja se pitäis olla ihan alkeisjuttu, että ei kai mulla hätää. Kerron sitten helmikuun puolessa välissä miten siellä meni :) Tästä se lähtee mun uus aluevaltaus.// Remember when I visited Stockholm photo fair last year? ..and I got really excited about photographing. Then I decided that I want to learn more and now I've taken the first step. I am going to 2 hour studio-photography workshop with 10 other amateur photographers in February. We will get introduced to studio-photography and practice our learned skills with a model in the studio. How cool is that!

I'm excited but I'm also nervous. I hope I learn couple of new things and meet nice people. Stay tuned,  I'll let you know how it went.

2 comments on "Studio kuvauksen alkeiskurssille!"Auto Post Signature

Auto Post  Signature