Itsenäisyyspäivä Tukholmassa

Friday, December 7, 2012
Eilen oli Suomen itsenäisyyspäivä ja edelleen tuntuu oudolta olla sillon töissä! Se tuntuu jotenkin väärältä, mutta ei auta. Ruotsissa ei silloin vietetä vapaa päivää, niin töihin on mentävä. Kyllä tätä tärkeää päivää kuitenkin töissä muistettiin mainostaa ja taisipa joku luikauttaa kohdan Finlandia hymnistäkin. Viime vuonna eräällä toisella työpaikalla oli seinät tapetoitu Tarja Halosen kuvilla ja suomenlipuilla, että kyllä me ulkosuomalaiset Suomea muistetaan ja pidetään huoli, että muutkin muistaa. 

Töiden jälkeen juhlin itsenäistä suomea katsomalla Linnanjuhlia tv:stä. Sitähän se meidän suomalaisten itsenäisyyspäivän juhlinta on ;) Saatoin myös syödä pari palaa Fazerin sinistä.

Hyvä Suomi!


// Yesterday was Finnish Independence day and still (after 2 years) it feels weird and wrong to be at work that day. Anyway it is not a day off in Sweden so one needs to work. 

After work I hurried home and opened my tv. Every year the Presidential Independence Day reception is held at the Presidential Palace and it is is broadcasted on national television. It is fun to see who has been invited and who has the most beautiful dress. Ha, isn't it funny that my only Independence day tradition is watching tv ? ;)
2 comments on "Itsenäisyyspäivä Tukholmassa"
  1. Mie olin ajatellu soittaa asiakaspalveluun, kun kukaan muu tuskin taaskaan teki niin koko päivänä. Mutta pari lasia kuohuviiniä Suomelle ja hups...

    ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post  Signature