Bond on Bond

Saturday, November 17, 2012
Työviikko on ollut kovin kiireinen, joten tuntui kivalta stopata työhön liittyvät ajatukset ja antaa Bondin vallata mielen.

Perjantain kunniaksi suuntasimme siis leffaan. En ole mikään järin suuri Bond fani, mutta työkaverin suosittelemana (ja poikaystävän yllätykseksi) päädyimme katsomaan uusimman Bondin. Täytyy myöntää, että se ylitti odotukseni ja voin kehaista, että se oli todella hyvä! Ehkä sitä räiskettä ja actionia oli hiukka liikaa mun makuun, mutta kuvakulmat ja tunnelma oli niin hyvin luotu, että 2,5 tuntia hujahti vauhdikkaasti. Mun lempihahmo ei kuitenkaan ollut itse Bond vaan Javier Bardemin näyttelemä Raoul Silva, joka oli aika ajoin tosi hulvaton. Pointsit Bardemille! 


Bond nyt on Bond, mutta olin silti melko yllättynyt, että Sergelin elokuvateatterin kaikki perjantai-illan Bond näytökset oli loppuunmyyty. Kello viiden ja seitsemän välissä siellä alkoi kuitenkin kolme leffaa.  En siis ollut ainoa, joka vietti perjantai-illan Bondin seurassa. 

Uskokaa Bond hypetystä ja käykää kattomassa leffa :) Nyt mä linnottaudun tv:n eteen katsomaan Så mycket bättreä (suomeksi Vain elämää).

Kuvat lainattu
 

// It has been such a busy week at work and I really needed something else to think about. So off to movies we went. 

I've never been Bond fan but after hearing good reviews from a colleague I decided to go and watch it myself. I have to admit that it was much better than I thought. There was little bit too much action but I really liked atmosphere of the movie. Surprisingly my favorite character was not Bond but Raoul Silva played by Javier Bardem. He was so hilarious, ten points to Bardem!

Bond is Bond but it still amazed me that all three shows (on a same movie theater) were fully booked. I wasn't the only one spending Friday night with Mr. Bond.

Go and watch it yourself! 

 
2 comments on "Bond on Bond"
  1. Hih, mekin kävimme katsomassa Bondin lauantaina. Ja todellakin, vaikka leffa on pyörinyt jo pari viikkoa teattereissa, oli siihen vaikea saada lippuja. Menimme Tennariin kokeilemaan lippuonneamme suht positiivisin odotuksin. Lippujono oli melkoinen lauantaina klo 16:10, se ylsi melkein popparikioskille asti! Bondi pyöri 5 eri salissa melkein 15min välein mutta tilanne näytti huonolta: lippumäärät vähenivät koko ajan.. 41.. 28.. 15... 2. Onneksi joku oli juuri peruttanut 4 lippua kun pääsimme luukulle ja saatiin ihan hyvät paikat. :)
    Leffahan oli oikein viihdyttävä, pientä tiivistystä olisi kaivannut muutamassa paikassa - leffan kesto oli ehkä turhan pitkä. Harmi kyllä Dame Judi Denchiä ei enää nähdä, hän oli ehdottomasti paras M. Ja Daniel Craigin siniset silmät olivat taas jäätävät ja ah niin ihanat. :D

    ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post  Signature