Terveisiä maailmalta

Sunday, September 9, 2012
Lauran innoittamana toteutan minäkin oman "Terveisiä maailmalta" -korttini.

Terveisiä maailmalta on HS.fi:n sivusto, jonka tarkoituksena on tarkentaa kuvaa ulkosuomalaisista. Palveluun voi lähettää oman korttinsa ja kertoa maailmalle lähtöjen syitä, nyt kortteja on lähetetty jo yli 3500 kpl 124 eri maasta.

Helsingin Sanomien mukaan ulkosuomalaisia asuu maailmalla noin miljoona, mikäli mukaan lasketaan toisen ja kolmannen polven suomalaiset. I'm one in a million.... ;)Osa jo tietää tarinani ja lähtöni syyt, mutta uusille lukijoille hieman taustatietoa miten päädyin Tukholmaan. Tässä oma korttini:

Tukholma, Ruotsi


Milloin lähdit: Syksyllä
2010 muutin Hollantiin

Miksi: Rakkauden perässä


Aiotko palata:
Vaikea ennustaa, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että en.

Kerro itsestäsi: Opiskellessani viimeistä vuotta päätin lähteä vaihtoon Pariisiin. Pelotti ja hirvitti, mutta polte kokea jotain uutta oli niin kova, että se sysäsi alleen kaikki epäilyt. Tieni vei eteläisestä suomesta trendikkääseen Pariisiin. Sopeutuminen ei ollut helppoa, mutta jälkikäteen ajateltuna se oli upea kokemus. Minä tosiaan opiskelin ja asuin Pariisissa! Kokemus antoi rohkeutta ja ymmärsin että maailma on avoin. Sitten tutustuin ulkomaalaiseen mieheen ja työn perässä muutettiin ensin Hollantiin ja nyt asutaan Ruotsissa. Aika ajoin kaipaan perhettä, ystäviä ja saunaa, mutta muuten olen oikein tyytyväinen olooni. Onni on, että asutaan lähellä ja voin helposti lentää kotiin vaikka viikonlopuksi. Kliseisesti sanottuna, elän unelmaani ;)// I'm copying Laura and doing my own "Greetings from around the world" card. Greetings from around the world is a webpage which concentrates on Finnish people who have moved abroad. You can send your own card and let people know why you decided to move abroad. 

Some of you already know my story but the ones who don't here is my story.

Stockholm, Sweden


When did you move abroad: I moved to The Netherlands the autumn of
2010.

Why: My Bf got a job

 
Are you planning to move back to Finland: It is hard to predict but for now it looks like I will not come back to Finland.


Tell something about yourself:  When I was studying I decided to experience something new and moved to Paris for one semester. I was scared and frightened but I wanted it so badly that it didn't matter. So I moved from small Finnish city into big lively Paris. Beginning wasn't easy but now I can say it was one of the best decisions I ever made. I really lived and studied in Paris! This experience gave me courage and I dreamed I could do it again at some point. Live abroad. Years went on and I started to date Swedish man. After living one year in Finland together we decided to move to The Netherlands and now we are living in Sweden. Every now and then I miss my family, friends and sauna but other than that I'm really happy and content. This is cliche but I'm living my dream ;)

2 comments on "Terveisiä maailmalta"
 1. Äh, mäkin niin haluaisin lähettää korttini, mutta täällä sitä ollaan jumissa Suomessa... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. äh, no ehkä joku päivä säkin voit taas täyttää oman kortin :) Vai ootteko ajatellu jäävänne suomeen?

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature