Syysinnostus

Saturday, September 1, 2012
Olen kyllästynyt siihen, että aina vaan etsin "sitä täydellistä tanssituntia". Isossa kaupungissa, jonka tanssikouluista ei ole mitään hajua, on yllättävän vaikea löytää sitä just mulle sopivinta tuntia. Päätin ottaa riskin ja ostin sokkona terminskortin eli syyskauden voin tanssia niin monella tunnilla kuin huvittaa. 

Tällä kertaa kokeilussa on Marikas Dans & Modestudio. Olen jo käynyt monella tunnilla ja olen ihan tyytyväinen. Jos ei ota huomioon sitä yhtä tuntia (showjazz), jossa kanssatanssijat ovat keskimääräisesti noin 20 vuotta nuorempia. Niin, kyllähän se vähän nolottaa tälläsenä ikäloppuna siellä tanssia, mutta sisulla mennään. Itseäni vartenhan mä treenaan. 

Kai mun pitäis olla karaistunut, kun näiden tanssituntien kanssa täällä olen sählännyt. Olen kerran mm. erehtynyt parisalsatunnille ja muutama viikko sitten huomasin yllätyksekseni treenaavani pitkälle edistyneen street tanssi ryhmän kanssa (valitsin ilmeisesti väärän salin). 

Tosin ehkä mun rima on pikkasen liian korkealla tanssittuani Jari Saarelaisen, Marco Bjurströmin ja Erick Baconin tunneilla.   

 
Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature