Kesä, forever!

Wednesday, July 4, 2012
Aijai, kun aurinko lämmittää ja hymyilyttää! Mä tahdon, että aina olis kesä!

Jos asuisi paikassa, jossa paistaa aina aurinko ja on lämmintä niin olisikohan sitä onnellisempi? Vai tottuisiko siihen niin, ettei osaisi enää nauttia? 

Kungsholmen
Kungsholmen, meiän uudet kotikulmat / Kungsholmen, my new neighborhood


Summer!!!!! I want forever lasting summer!

I've been pondering if I would live in a place where sun would shine more often would I be happier? Or would I just get used to it and wouldn't enjoy it anymore that much?

3 comments on "Kesä, forever!"
 1. Mun teoria on se että me osataan arvostaa kesää ja kaunista ilmaa juuri sen takia koska se on harvinaista herkkua meille Pohjolassa eläville :) Näin ainakin vakuuttelen itselleni ja kerron ettei kannata muuttaa lämpimään maahan :D

  ReplyDelete
 2. Kyllä siihen vaan tottuu ja onnellisuus tulee jostain ihan muualta.. mutta kyllä sitä silti muistaa arvostaa enemmän kuin ne jotka aurinkoon on syntynyt... mutta ympärivuotiset shortsikelit.. ah, niitä kyllä kaipaan...:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siinä oot kyllä Eveliina aivan oikeessa, että onnellisuus koostuu ihan muista asioista (ainakin toivottavasti!). Joskus sitä vaan miettii, että millasta olis asua jossain missä paistaa usein aurinko.... No nyt paistaa vähän! Nautitaan siis siitä :)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature