Sateisessa Tukholmassa

Friday, June 1, 2012
Mihin kesä katosi? Viime viikonloppuna loikoilin lähipuistossa paahtavan auringon alla. Tällä viikolla on saanu vetää takkia tiukemmin ylle ja kumpparit jalkaan.
 
Olen ollut koko viikon tosi laiskalla päällä. Kuumeen ja yskän jatkoksi olen potenut flunssaa, että ei ole hurraamista. Normaalisti työmatka kestää noin 15 minuttia bussilla, mutta tällä viikolla kotimatka on kestänyt 40 minuutista 2 tuntiin. Mähän kävelisin nopeemmin! Tänään ajettiin bussilla kolari. Peräänajo, kaikki osapuolet selvisivät onneksi pelkällä säikähdyksellä. 

No, on tällä viikolla saatu hyviäkin uutisia, mutta niistä enemmän, jos kun kaikki varmistuu.

Huh, nyt sohvalle ja peiton alle! Lokoisaa viikonloppua kaikille!Where did the summer go? Last weekend was hot hot hot and now it is cold and rainy. 

I've been very lazy this week. My cough starts to be better but I got flu instead. Not nice! Commuting from work has been pain in the ass. Normally it takes about 15 minutes by buss but this week it has taken from 40 minutes to 2 hours! I would walk faster! Today I was in buss accident. No one hurt but it scared a bit. 

After all this negativity, I got some good news this week. Will talk about it later if when all is clear. 

Have a great weekend everybody!
2 comments on "Sateisessa Tukholmassa"
 1. Täällä on sama juttu: kesä taisi olla viime viikolla. Nyt on aamusta noin yksi aste lämmintä... Onneksi ei ole vielä satanut, mutta sitä on luvassa huomisesta alkaen, eikä loppua sille näy ainakaan pitemmissä sääarvauksissa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on tullu vettä eilen ja tänään ihan taukoamatta. Sais kyl lämpö ja aurinko tulla takas. Tykkään aurinkoisesta kesästä huomattavasti enemmän :)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature