Kirsikkapuut

Wednesday, May 2, 2012
Lämmin auringonpaiste ja nupuillaan oleva luonto pistää kyllä väkisin hymyilemään. Samoin nämä Kungsträdgårdenissa tällä hetkellä kukkivat kirsikkapuut. Eikö ole upeita?
Vähän mua on kyllä vaivannu se, että keväisin (jo monena vuonna) silmät kuivuu ja tuntuu, 
kun olisi hiekkaa silmissä. Ei auta silmätipat, joten pelkäänpä sen olevan jotain allergiaa. Nooo, koska se ei ole haitannut liikaa, niin eipä ole tullu lääkärillekään mentyä... 


Djurgården on mun lempipaikka sunnuntaikävelyille. Siellä on aina paljon vilskettä, mutta myös rauhaisampia paikkoja. Meren rantaa ja upeita maisemia.

Eilisellä päiväkävelyllä muuten tienasin julkkispisteitä, kun bongasin mun lempi sisustussuunnittelijat Simonin ja Thomaksen Kungsträdgårdenissa. Oi ne on niin loistavia!

* * *

Spring is one of my favorite time of the year. It makes me happy when sun starts to shine warmly and trees are getting green leaves. Right now Kungsträdgården is the place to go if one wants to see blossoming cherry trees. Those are really something. 

My favorite place for Sunday walks (in Stockholm) is Djurgården. There is usually lot of people but it is possible to find calmer places too. Sea and beautiful views, that is what I like (and missed when living in Holland). 

Btw, yesterday I saw my favorite interior designers Simon and Thomas in Kungsträdgården. Oh, they are so brilliant!5 comments on "Kirsikkapuut"
 1. Iih, ihanat puut! Mä oon taas laivapikavisiitillä siellä lauantaina - toivottavasti kirsikkapuut ovat edelleen kukassa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oiii, tervetuloa!! :) Eiköhän nuo vielä sillon kuki! Mukavaa laivamatkaa ;)

   Delete
  2. ou nou! Piti käydä tänään tsekkaamassa kirsikkapuut ja eihän siellä ollu enää ku rippeet jäljellä. Voi buu!! Toivottavasti oli mukava matka teillä :)

   Delete
  3. Kyllä ne silti oli kauniita! Mä olisin voinut räpsiä kuvia vaikka kuinka kauan, mutta meidän matkakaveri sai "hirveen" allergisen reaktion ja mein oli pakko lähteä hengittämään muualle :D
   Matka oli kiva, mutta ens kerralla oikeesti haluan jäädä vähän pitemmäksi aikaa...

   Delete
  4. Voi eiii, allergia sucks! Jos joskus tuut pidemmäks aikaa, ni infoilehan, ois kiva tavata :)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature