Girls night

Monday, May 7, 2012
Heräsin perjantai aamuna iloisena. Kerrankin. Olin hyvällä tuulella torstain Gourmet Clubin ansiosta. Pitkästä aikaa vietin iltaa upeiden neitojen seurassa ja kylläpä olikin taas hauskaa. Puhe pulppusi ja nauru raikasi ihan koko illan. Mietin mielessäni, että onpa onni kun olen tutustunut näihin upeisiin ihmisiin. 
Näin "vanhemmiten" olen huomannut, että saman huumorintajun omaavia sieluntovereita ei ole kovin helppo löytää. Ei edes kotosuomessa, jossa kieli ei ole esteenä ystävyydelle. En  enää pidä itsestäänselvyytenä sitä, että samanhenkisiä ystäviä on koko ajan lähettyvillä. Kohta muutaman vuoden ulkomailla asuneena voin todeta, että ystävien löytäminen vie aikaa ja voi joskus olla melko haastavaa. 

Onneksi tähän mennessä on sekä Hollannista, että Ruotsista löytynyt loistavia ihmisiä, joiden seurassa on ollut helppo olla. Hollannissa tämä tosin vei pidemmän aikaa ja olin välillä melko surullinenkin sen vuoksi. Onneksi Jonas jaksoi olla tukena; kuunnella ja tsempata. 

Suomessa asuvat ystävät ovat tulleet entistä tärkeemmiksi ja kiitän siitä, etteivät ne ole hylänneet ulkosuomalaista. Joskus saattaa vierähtää pidempi aika, ettei ehditä vaihtaa kuulumisia, mutta juttu jatkuu aina siitä mihin se on edellis kerralla jäänyt. Se on ystävyyttä se. Muutaman viikon kuluttua saan muuten yhden parhaimmista ystävistäni viikonloppuvierailulle tänne Tukholmaan ja siitä ajasta aion ottaa kaiken irti.

Ihanaa!!

Pitäkää ystävistä kiinni, ne on kullanarvoisia! 


// I woke up happy on Friday morning. It was all because of brilliant ladies night I had on Thursday. I'm pretty lucky that I have found great ladies with good sense of humor to spent some time with. Every time we meet we laugh and talk nonstop. I enjoy fully!

It is not that easy to find soul mates at this age. Especially when living abroad. Luckily enough I have found nice people both in The Netherlands and in Sweden. Although in The Netherlands it took some time to find friends and at some point I was pretty sad and felt very lonely. Thank god for Jonas who was there whenever I needed. I do not take friendship for granted anymore. And I'm really happy that my "old" friends has not forgotten me either. Best news is that one of my best friend is coming to Stockholm for a weekend in couple of weeks. I'm soooo looking forward to it. Girls talk, shopping, dinner... oh yes!

“If you have good friends, no matter how much life is sucking , they can make you laugh.” 
 ― P.C. Cast


2 comments on "Girls night"
 1. Ihanaa tulla viettämään tyttöjen viikonloppua! Can't wait! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No se on kyllä TODELLA MAHTAVAA, siis aivan JÄTTEKIVAA ;) Kunpa aika menis nopsaaaaa... xxx

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature