Stockholm-Chicago-Los Angeles-Honolulu

Monday, April 2, 2012

Me ollaan Hawaiilla!!!


Meillä ei ole hotellihuoneessa nettiä, niin joudun tulemaan tänne hotellin ala-aulaan kirjottelemaan. Täällä riittää säpinää, juuri nyt Korean Airlinesin lentoemännät ovat lähdössä kotiin päin. Ne näyttää ihan nukeilta :)


Lentomatka oli pitkä, mutta meni yllättävän vaivattomasti. Etukäteen pelkäsin, että lento tuntuu ikuisuudelta ja olo sen myötä ahdistuneelta. Onneksi oli virikkeinä muun muassa leffa ja tetris. Onnistuin myös ottamaan pienet power napit. 9 tuntia meni yllättävän leppoisasti. 

Chicagon lentokenttä / Chicago airport

Chicagosta Los Angelesiin kone pomppi melkoisesti ja sen vuoksi uni ei oikein tullu silmään. Los Angelesiin laskeuduttuamme alkoikin sitten yllättäen kärsivällisyys loppumaan. Väsytti ja kiukutti, ruotsin aikaa kello oli siinä vaiheessa 3 yöllä ja edessä oli vielä viimeinen lento (5 tuntia) Honoluluun. Kone oli täynnä, ja meidän paikat oli arvottu aivan eri puolelle konetta. Nukuin viimeisen lennon kahden tuntemattoman miehen välissä. Epämukavaa, mutta onneksi en herännyt kuolaposkella vieruskaveriin nojaten. 

Kuva on vähän tärähtänyt, niin oli mun mielikin, kun saavuttiin perille /
This picture looks the same I felt when we arrived to HawaiiKello on täällä 13 tuntia Suomea jäljessä, joten saavuttiin tänne illan suussa (samana päivänä jolloin lähdettiin Ruotsista). Havaijin miljoonat valot toivottivat lomalaiset tervetulleeksi, mutta maisemat saivat odottaa seuraavaan aamuun...

// We do not have internet in our hotel room so I need to come to our hotel lobby and write. There is lot of things going on all the time, right now Korean Airline flight attendants are on their way back home. They look like dolls :)

Well, what can I say...here we are in Hawaii! Flights went well and the trip was easier than I thought it would be. Although in Los Angeles my patience began to end. At that point we had traveled 17 hours and there was 5 more to go, I was about to give up. Last flight was full and I had to sit between two strangers, thank god I didnt wake up leaning on one of them and drooling ;)

We arrived here in the evening so all I saw was millions of lights. I had to wait till next morning to see beaches and the color of the sea...

2 comments on "Stockholm-Chicago-Los Angeles-Honolulu"
 1. Oikein ihanaa lomailua Hawaiilla!!! Sinne sinne sinne halajaa minunkin mieleni. Se on se suurin matkahaaveeni, on ollut vuosikymmeniä. Toivottavasti joskus toteutuu. Ja sitten vaan paljon kuvia ja tuntemuksia blogiin sieltä. Vaan ethän sinä varmaan ehdi netissä istumaan siellä ollessa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tuula!! Tänne kannattaa ehdottomasti joskus suunnata, jos vaan on mahdollisuus. Oon ihan rakastunu turkoosiin mereen, palmuihin, aurinkoon, shoppailumahdollisuuksiin, ihmisiin ja rentoon elämään täällä. Latailen kyllä kuvia täältä niin saat tuntumaa :)

   DeleteAuto Post Signature

Auto Post Signature