Loppuiko se jo?

Friday, April 27, 2012
Me ollaan turvallisesti kotona. Oltu jo viikko!

Minä vaan en siitä kuumeesta meinannu toipua. Se oli korkeempi, kun mitä kuvittelin (paljastui sitten kotona kun pääsin mittaamaan kuumeen; 39,3 astetta). Kuvittelin, että lennolla lepään ja kun laskeudutaan Ruotsiin, niin olen taas elämäni kunnossa. You wish.Viime viikonlopun nukuin ja alkuviikosta suuntasin lääkärille, kun olo ei vaan kohentunut. Paljastui, että tulehdusarvot oli koholla ja nyt popsin antibiootteja, joten eiköhän tämä tästä.


Mutta hei, sinne meni kolme viikkoa. Kolme viikkoa! Nyt on jo viikko puurrettu töissä ja lomasta ei ole jäljellä kun muistot ja kuvat. Oisin kyllä voinu vielä viikon olla ;)

Honolulu-Newark-Stockholm. Toivon, ettei tämä ollu elämäni viimenen Hawaijin matka. 


New York, niin lähellä, mutta niin kaukana / New York so close yet so far away
// Well well, holiday is over and we are at home. Actually we've been for a week now! My fever did not decrease before the trip and as I arrived home and measured the fever I noticed it was more than I thought it would be, it was 39,3. Only now after many days having fever and cough I start to feel better. 

I still cannot believe that my dream vacation in Hawaii is over now. Three weeks of vacation is over now. Luckily I was good girl and took lot of pictures. I still have those and my memories with what I'm going back to Hawaii many times :)  

Honolulu-Newark-Stockholm. I wish this will not be my last trip to Hawaii.   
Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature