Kailua Beach

Friday, April 13, 2012
Oltiin eilen Kailua Beachilla. Mun mielestä Oahun (tai ehkä jopa koko maailman) upeimmalla rannalla. Vesi on turkoosia ja hiekka yhtä hienoa kuin jauho. Valkoista beachiä silmän kantamattomiin, meri toisella ja vuoret toisella puolella. Paratiisi.
Vietettiin Beachillä koko päivä. Välillä piti istua varjossa, kun aurinko paahtoi niin kuumasti. Koko ajan ei myöskään jaksanut olla paikoillaan, niinpä kävin tutustumassa hiukka "naapurustoon". Jotkut onnekkaat kun tosiaan asuvat aivan tässä meren rannalla. Jos ei ole onnistunut saamaan asuntoa rannasta, niin sitten vuoren rinteeltä, josta avautuu tietysti esteetön näköala merelle. Ei paha. 

 // Yesterday we spent amazing day in Kailua Beach. One of the most beautiful beach on Oahu (or maybe in the whole world). Ocean is turquoise and sand is soft as flour. Most of the day I was sunbathing and reading, enjoying this beautiful view but every now and then I needed a break. I took a walk around the neighborhood. Some lucky people are really living here, right next to beach. If not next to ocean then on mountainside with clear view of the sea. Not bad at all. 


1 comment on "Kailua Beach"Auto Post Signature

Auto Post  Signature