Honolulu downtown

Thursday, April 5, 2012
Ensimmäinen aamu kun on pilvistä! Siispä hyvä aika blogailla ;)

Oltiin eilen Jonaksen kanssa Honolulun keskustassa (meidän hotelli ja nuo kaikki edellisen postauksen kuvat olivat siis Waikikilta). Downtown koostuu enimmäkseen toimistorakennuksista joten siellä ei liikaa turisteja näkynyt.


Tulin siellä hieman surulliseksi, kun Jonas sanoi, että vielä muutama vuosi sitten keskustasta löytyi vilkas shoppailukeskus ja Chinatown. Nyt molemmissa meno oli kuihtunut lähes olemattomiin. Oikein sydäntä pisti, kun näin vanhan herran seisovan keskellä kauppaansa ja katselevan ulos. Kaupassa ei ollut yhtään asiakasta ja jotenkin jäi sellainen tunne, että näin on ollut jo pidemmän aikaa. Se oli yksi niistä ainoista kaupoista, joka oli enää jäljellä vanhassa kauppakeskuksessa.

Alhaalla vasemmalla tyhjä Chinatown / Picture down on the left is from the empty Chinatown

// Yesterday me and Jonas visited Honolulu downtown. There is mostly just office buildings so not too many tourists. I felt a bit sad when Jonas told me that only couple of years ago there was lively shopping mall and Chinatown and now both were almost gone. Waikiki instead is growing and looks like all the shops and restaurants can be found there.


Post Comment
Post a CommentAuto Post Signature

Auto Post  Signature