Aurinkoa ja ystävällisiä ihmisiä

Wednesday, April 11, 2012
Ihanaa, että samassa hississä matkustava kanssalomailija kyselee mitä kuuluu tai kaupan kanssa haluaa tietää mistä olen kotoisin. Olkoon se sitten feikkiä tai aitoa ystävällisyyttä, niin se tuo hymyn huulille. Tänne tullessa olin kovin hämmentynyt kaikesta tästä keskustelusta. Edelleenkin huutelen aamulenkillä "Morning!" vasta kun vastaan lenkkeillyt on jo juossut monta askelta ohi.

Vai mitä sanotte, eikö pieni small talk olekin ihan kiva juttu? 

Olen kuullut pieniä yksityiskohtiani tapaamieni ihmisten elämästä täällä. Macy´sin kanssana työskentelevä neiti opiskeli Chicagossa, mutta ei pitänyt säästä, joten muutti takaisin Hawaiille. Sandaalikauppias taas vierailee mielellään Tokiossa, jossa hänen kaksoisveljensä asuu. Molemmat olivat myös kiinnostuneita kyselemään minulta mistä päin olen kotoisin.

Minun hassu aksenttini on ollut ihmetyksen aihe täällä. Arvauksina on joko ollut että olen Saksasta, Australiasta tai Englannista. Olen todella otettu siitä, että joku luulee minua australialaiseksi tai englantilaiseksi. Eurooppalaiset tuskin noin väärin arvaisi...


Ilma on ollut lämmin, mutta vaihteleva. Välillä on vähän sadellut ja tänään oli iltapäivä kokonaan pilvinen. Minä, maltillinen auringonottaja, olen tästä huolimatta onnistunut punoittamaan niin selästä, reisistä kuin masustakin. Ei ole pohjoismaalaisen kalvakka iho tottunut tämmöseen auringon yliannostukseen.

Puun alla vesisadetta paossa / Waiting for a rain shower to pass
Ihan kiva paikka viettää synttäreitä / Perfect place to have a birthday party
// I really like this friendly atmosphere in Hawaii. Lots of small talk and friendly people around. I do not mind if it is fake friendliness or not but it feels very nice when people are talking to me in stores or during my morning walks; asking how am I, where am I from or just saying hi. Small things but makes me smile.

Weather has been variable. Lots of sun but some cloudiness and showers every now and then. My milky white skin is not used to this amount of sun and I have had reddish color on my back, stomach and thighs, so far. Hoping color will turn golden brown soon... ;)

1 comment on "Aurinkoa ja ystävällisiä ihmisiä"
  1. Voi kun ihania kuvia ja tunnelmia. Lisää toivoo Tuula

    ReplyDeleteAuto Post Signature

Auto Post  Signature